3 trin: Sådan skaber vi fængende visuelle identiteter

Reklamebureau i Aarhus – wayfab Kreativt reklamebureau

3 trin: Sådan skaber vi fængende visuelle identiteter

Det har vi spurgt vores dygtige grafiske designer Runa om. Hun er nemlig vores hemmelige våben, når det kommer til at skabe både logoer og lækre visuelle identiteter for vores kunder. I denne blog kan du læse om hvordan, hun blandt andet samler inspiration og omsætter dette til færdige identiteter, logoer og grafiske designs.

1. Kend din kunde

Hos wayfab arbejder vi med mange forskellige kunder og brancher. Derfor er det også vigtigt at kende sin kunde, når man skal skabe en visuel identitet, der rammer lige netop dem og deres værdier. Hvem er de, hvad er deres ydelser og produkter, hvordan ser deres nuværende logo ud i dag, og hvad er deres ønsker fremadrettet?

3. Skab uden at kopiere

Inspiration er altid godt, men det er vigtigt at forstå, at inspiration ikke handler om at kopiere. Det giver nemlig ikke noget godt resultat – og så er det både ulovligt og mega dårlig stil.

Når Runa går til en visuel identitet, er det en iterativ proces. Det betyder kort og godt, at hun laver et udkast, som kommer til at ændre sig over tid, fordi hun tilpasser med kundens inputs og sine egne indsigter.

2. Find inspiration

Når du har styr på din kunde og deres ønsker, kan det være en fordel at gribe til inspiration. Runa wayfabs grafiske designer bruger blandt andet forskellige social media platforme, for at samle et idékatalog eller moodboard, som afspejler kundens ønsker.

Dette er en god måde at afstemme farver, teksturer, fonte og billedstil, med kunden inden man går i gang med selve designprocessen. På den måde undgår man store misforståelser og dobbeltarbejde, og kan i stedet for fokusere på detaljerne i korrekturen.

DesignRush har samlet et inspirationskatalog med “social media channels for designers”, som du med fordel kan kigge igennem.

Leg for Dig
Sociale Medier – wayfab SoMe Bureau Aarhus

Få hjælp til grafisk design, logo og visuel identitet

Grafisk design handler ikke kun om at skabe noget, der er flot at se på. Det handler i høj grad også om at kunne formidle kundens budskaber og opbygge en forbindelse til målgruppen.

Har du brug for at få lavet en visuel identitet, der skaber et varigt indtryk? Så er Runa og resten af team wayfab klar til at gribe dig. Læs mere om hvordan vi kan hjælpe dig med grafisk design her.

Susanne Bertelsen – wayfab

Udfyld kontaktformularen eller giv Susanne et kald på
6026 1830

Flere artikler