fbpx

I vores digitale tidsalder, er en strømlinet og lækker hjemmeside et af de vigtigste værkstøjer, du har i din marketing værktøjskasse. Derfor er det også rigtig vigtigt at jeres virksomhedsside er opdateret, strømlinet og lavet med et responsivt design.

“Yesss!” tænker du nu. “Hjemmesiden i vores virksomhed trænger virkelig til et redesign.”

Fedt! men hvordan pokker overbeviser du din chef om det samme. H*n ser måske blot endnu et problem eller endu en udgift på tid og penge. Dit job bliver nu at overbevise chefen om, at et redesign af jeres hjemmeside kan betale sig!

Her har vi samlet 5 tips til, hvordan du overbeviser din chef om, at nu er det på tide at få lavet et redesign af jeres hjemmeside.

 

1. Du kender bedst din chef…

… og ved derfor også bedst, hvad der er vigtigt for ham/hende; hvad der motiverer og driver din chef…

– møder I nogle særlige udfordringer i virksomheden lige nu?

– Hvordan kan et redesign af jeres hjemmeside afhjælpe netop dette?

Penge er også altid en god motivator – hvordan kan du vise din chef, at pengene til et redesign er godt givet ud på den lange bane.

Du kender din chef bedst – hvad er vigtigt og hvordan kan et redesign af jeres hjemmeside have inflydelse på netop de emner.

 

2. Hvad gør jeres konkurrenter?

En lille hurtig konkurrent analyse med fokus på de størst konkurrenter og hvordan deres digitale tilstedeværelse er, kan være en rigtig god motivations faktor for din chef.

Lav en liste over de største konkurrenter og vis din chef, hvad I er oppe imod.

 

3. Data, data, data…

Vis din chef, hvordan jeres hjemmeside performer lige nu. Tag et kig på jeres Google Analytics. Her finder du en masse lækker data, der kan vise, hvor godt eller dårligt jeres hjemmeside klarer sig.

Her skal du have fokus på;

– Bounce rate: hvor mange besøgende på jeres side, smutter med det samme igen?

– Conversions: hvor mange besøgende gør egentlig det I gerne vil have dem til på hjememsiden?

– Gennemsnitlig tid på siden: hvor lang tid besøgende bruger på jeres hjemmeside/undersider…

– Hastighed: hvor hurtig eller langsom loader jeres sider, billeder, grafik mv. Det er alt afgørende, at I har en hurtig side.

Og så kan du altid tilføje jeres Google rank til listen. Hvis jeres hjemmeside trænger til en update og et redesign, så ligger I med sikkerhed ikke særlig højt på Google – og her er målet jo som minimum, at ligge på den første side!

 

4. Vis hvad, der ikke fungerer på jeres hjemmeside

Vis din chef alle de elementer, der ikke fungere på siden. Måske loader billederne langsomt, måske er der nogle links, der ikke virker længere eller noget indhold, der stammer fra stenalderen?

Vis ham også, hvordan jeres hjemmeside ser ud set på en mobil. Er jeres hjemmeside responsiv, eller ser den helt skør ud når man besøger siden fra sin mobil?

 

5. Få et uforpligtende tilbud fra os

Når du skal fremlægge din sag for chefen skal du på forhånd stå klar med løsningen. Let’s face it, chefer har problemer nok de skal løse – så lad os give dem løsningen med det samme.

Inkluder en løsning i din præsentation – den løsning er selvfølgelig wayfab 😉 Vi kan hurtigt komme med et uforpligtende tilbud på et redesign af jeres hjemmeside.

Vi tager et kig på jeres eksisterende side og vil derefter komme med vores anbefalinger, og en god pris for et redesign af jeres hjemmesiden.

DA EN FR DE ES
error: Content is protected !!