wayfab hjerte animation

Facebook annoncering

Nå din målgruppe med Facebook annoncering …

Få et uforpligtende tilbud på Facebook annoncering.
Hos wayfab har vi mange års erfaring med annoncering på Facebook.

Vi går strategisk til værks, og fokuserer på at skabe skarpe kampagner, der skaber resultater for dig og din forretning.

Får du skabt tilfredsstillende resultater med Facebook annoncering?

Hvis ikke, så kan vi hjælpe dig med at nå dine mål med Facebook annoncering.

wayfab hjerte blaa

Skab større engagement på dine opslag blandt din målgruppe med Facebook Ads.

wayfab hjerte blaa

Skab flere målrettede konverteringer og køb med Facebook Ads.

wayfab hjerte blaa

Brug Facebook Ads til at øge kendskabet til din virksomheds brand.

wayfab hjerte blaa

Få flere besøgende til dit website med Facebook annoncering.

wayfab hjerte blaa

Gå ikke glip af potentielle konverteringer via remarketing annoncer med Facebook Ads.

wayfab hjerte blaa

Få flere kunder med gennemtænkte og skarpe kampagner gennem Facebook annoncering.

Øg din profit med Facebook Ads annoncering sammen med wayfab. Lad os tage en snak om dine behov, så vi kan finde ud af, om vi er det rette match som din kommende Facebook Ads samarbejdspartner.

Google Ads annoncering

Derfor Facebook Ads

Det har aldrig været nemmere at nå sin målgruppe. For med Faceboook Ads når du helt ind i stuen – faktisk helt ind i lommen – på potentielle kunder.

For det er netop på Facebook at dine kunder befinder sig. Facebook er nemlig det sociale medie i Danmark, som flest personer benytter i dagligdagen. Derfor er der en stor sandsynlighed at lige netop din målgruppe også befinder sig på dette sociale medie.

Det er derfor vigtigt at få gang i kampagner på sociale medier, så du bliver vist, når din målgruppe scroller gennem sit newsfeed eller stories.

Med det rigtige budget og det rigtige content er der større sandsynlighed for, at din målgruppe vil ligge mærke til dig frem for dine konkurrenter. Samtidig vil det resulterer i flere visninger af dine sociale medier, hjemmeside og ultimativt flere potentielle kunder i butikken.

Skal du dominere med Facebook annoncering?

Med os som samarbejdspartner sørger vi for alt fra strategi, opsætning, optimering til månedlig opfølgning og evaluering.

Det vil sige, at wayfab sørger for at øge forretningens kendskab og konverteringer gennem Facebook annoncering ud fra dit budget og den strategi, vi lægger sammen.

Har du brug for hjælp med dine Facebook kampagner? Så sidder vores tekniske geni, Maia, klar til at hjælpe dig i mål.

improve campaign

Hvad kåster’t det der Fæsbuk annonc’?

Det kommer an på så meget …

Som udgangspunkt, så er det forskelligt fra kunde til kunde og kampagne til kampagne, hvad prisen på Facebook annonceringen er. Det kommer nemlig an på forskellige faktorer som både strategi for annonceringen, placeringen af den enkelte annonce samt konkurrencen i den givende målgruppe.

Hvad betyder det så for dig?

Det betyder, at det i princippet vil være op til dig, din forretning og dit budget. For vi bruger selvfølgelig ikke flere annoncekroner, end dem du har til rådighed. Men vi sørger selvfølgelig altid for at forventningsafstemme og lægge en skarp strategi for annonceringen, INDEN noget annoncering går i luften. For det er vigtigt for os, at du føler dig i trygge hænder med os som din samarbejdspartner på Facebook Ads.

Hvad så nu?

Skulle vi ikke starte med en snak om, hvad wayfab kan hjælpe dig med? Og hvordan Facebook Ads og annoncering generelt kan hjælpe dig og din forretning med at vækste? Vi sidder i hvert fald klar til at hjælpe, så snart du siger til. Forhåbentlig snakkes vi ved inden længe!

Skab resultater med Facebook Ads

Vi hjælper dig!

Vi er klar til at varetage opgaven professionelt og i overensstemmelse med dit brand. Og vi rykker selvfølgelig også hurtigt, når først vi kommer i gang.

Lad os hjælpe dig med at skabe resultater med Facebook Ads annoncering!

Google Ads annoncering
wayfab - Reklame Bureau - Aarhus

Få et uforpligtende tilbud på Facebook annoncering

Bliv fab til Facebook Ads med wayfab