Hjemmeside til tandlæger

Har din tandlægeklinik brug for en ny hjemmeside?

Er du tandlæge eller ansat i en tandlægeklinik? Og skal I bruge en ny hjemmeside? Eller har jeres eksisterende hjemmeside brug for en kærlig hånd og et brush up? Så er du endt det helt rigtige sted. Vi har nemlig masser erfaring i at lave en hjemmeside til klinikker.

Hjemmeside til tandlæger

wayfab har mange års erfaring med at lave hjemmesider, og vi har specialiseret os i at lave hjemmeside til klinikker, både til lægepraksisser, tandlægeklinikker og psykologer. Her lægger vi stor vægt på brugervenlighed, målgrupper og design, når vi arbejder. Det betyder, at I får en flot, moderne og strømlinet hjemmeside, der er yderst brugervenlig.

Patienter, medarbejdere og andre besøgende skal føle sig trygge samtidig med, at det skal være nemt at finde informationer. Vi skal undgå unødvendige opkald og spørgsmål fra patienter, der kunne være blevet besvaret på hjemmesiden.

Derudover sørger vi selvfølgelig for, at en hjemmeside til tandlægeklinik er responsiv og gennemtestet inden, den lander hos jer. Det betyder, at den er tilpasset til alle enheder, mobil, tablet og computer, og at I undgår tekniske fejl.

Vi klarer en hjemmeside til tandlægeklinik, så I kan fokusere på jeres arbejde.

Hjemmeside laeger responsivt design

wayfab klarer hjemmeside ærterne for jer

N
Brugervenlig hjemmeside
Vi står for en overskuelig og brugervenlig hjemmeside, der fungerer og er gennemtestet.
N
Vedligeholdelse
Vi sørger for alt det tekniske, og opdaterer også jeres hjemmeside i fremtiden.
N
Nemt tidsbestilling
Vi sørger for, at patienterne nemt kan finde tidsbestilling, receptfornyelse, e-konsultation osv.
N
Rådgivning
Vi rådgiver og underviser jer, så I selv let kan lave opdateringer, hvis der er nye informationer til patienterne.
N
Skæddersyet til din målgruppe
Vi tilpasser jeres hjemmeside, så den matcher netop jeres målgruppe.
N
Tekst & design
Vi leverer tekster og design, så I blot skal fortælle om jeres ønsker.

Derfor er en optimeret og brugervenlig hjemmeside til tandlægeklinik vigtig

I den digitale tidsalder har I ganske kort tid til at levere informationer til jeres patienter. Hvis patienterne ikke kan finde de informationer, som de leder efter, så griber de knoglen, og ringer til jer. Derfor er det vigtigt, at din hjemmeside er opdateret med et godt, overskueligt design, hvor den vigtigste information kommer først.

Hos wayfab kan vi hjælpe dig i mål med hjemmesiden. Vi har stor erfaring med, hvad der er vigtigt for en hjemmeside til tandlæger, og samtidig lytter vi til, hvilke ønsker I har til en hjemmeside.

Bedre SEO

Stop..stop..stop..stop..

Du behøver ikke læse hele siden igennem fra ende til anden. Vi forklarer dig det gerne, så du ikke står tilbage med spørgsmål. Det er nemlig vigtigt for os, at du er tryg og stoler på os. Derfor tager vi dig i hånden hele vejen.

Du er velkommen til bare at ringe os op, så vi kan tage en snak om, hvad wayfab kan tilbyde af hjælp, ekspertise og rådgivning til dig og din forretning.

Du kan fange Susanne, partner og projektleder, på 6026 1830.

Processen ved hjemmeside til tandlæger

Det er ikke nødvendigvis nemt at lave en brugervenlig, optimeret og skarp hjemmeside til tandlægeklinik, men sådan skal det gerne føles for jer. Vi har erfaringen, og ved derfor lige præcis, hvordan opgaven skal klares. Så kan I trygt fokusere på jeres spidskompetencer, mens vi klarer hjemmesiden.

1 circle
Hvad skulle det være?
Vi starter hele processen med en indledende samtale. Her forventningsafstemmer vi, hører jeres ønsker, og får styr på praktiske ting såsom deadline, levering af informationer, tidsplan osv.
2 circle
Lad os komme i gang!
Når vi har styr på målet, kan vi begynde at lave vejen derhen. Vi går i gang med at bygge jeres hjemmeside, og har I købt ind på design eller nyt sitemap, får I det selvfølgelig til korrektur, før vi går videre. Som udgangspunkt skal I godkende én hovedside og én underside, som resten af jeres hjemmeside til tandlæger bygges efter.
3 circle
Tekst eller logo?
Ønsker I at købe ind på en tekstforfatter til skarpe og spiselige tekster samt søgemaskineoptimering? Eller en grafisk design der kan får hele jeres identitet frem i et logo? Så klarer vi også den. Vi har et stærkt hold med mange kompetencer, og kan derfor sagtens hjælpe jer med alt det ekstra til jeres hjemmeside.
4 circle
Det er korrektur tid!
Når der er styr på tekster, design og opbygning, får I jeres hjemmeside til tandlæger til korrektur. Så har I mulighed for at tjekke, om vi har ramt rigtigt i forhold til opbygning, brugerrejse og udseende.
5 circle
Vi går i luften!
Når alt er færdigt og godkendt, skal hjemmesiden selvfølgelig i luften. Vi varetager gerne både hosting og vedligeholdelse, så I kan have det hele samlet ét sted.
6 circle
Og hvad så nu?
Bare rolig, I behøver slet ikke være overladt helt til jer selv. Vi tilbyder support på klippekort. Så skulle I få brug for at ringe til en ven, fordi der skal uploades et nyt billede, skrives en ny tekst eller klares en teknisk opgave? Så sidder vi klar til at hjælpe, og vi fakturerer kun pr. påbegyndte kvarter.

Har vi fanget jeres interesse? Så kontakt os allerede i dag, så vi kan høre om jeres ønsker og drømme for en hjemmeside til tandlægeklinik.
Giv os et kald

Virksomheder, der stoler på vores service

Giv jeres patienter en brugervenlig hjemmeside

Vil I undgå unødvendige opkald fra patienterne? Så giv dem en brugervenlig, skarp og optimeret hjemmeside til jeres klinik.

wayfab hjælper jer gerne i mål, men vi står også klar med en hjælpende hånd på den anden side af målstregen.

Giv os et kald, så vi kan tage en snak om jeres klinik, og hvordan vi bedst når i mål.

Hjemmeside til lægepraksis – wayfab 2023

Vi kan også hjælpe dig

med udvikling af nyt logo

Et logo har større værdi for din klinik eller tandlægeklinik end du lige går og tror.

Et logo skaber opmærksomhed og synlighed i dine klienters hukommelse. Det handler om at skabe genkendelighed og en identitet. Et godt logo kan, helt uden ord, formidlet jeres kliniks/praksis’ værdier, visioner og identitet.

Lad os hjælpe dig med at designe et knivskarpt og strømlignet logo, der symboliserer lige netop jeres tandlægeklinik.

Bomërke kaffe
wayfab - Reklame Bureau - Aarhus

Få et uforpligtende tilbud på en hjemmeside til din praksis

Kontakt wayfab