godkendte SMV:Digital rådgivere

Vi søger en fab

praktikant 2024

wayfab søger nemlig et kommunikations- og markedsføringstalent, der er klar på et praktikeventyr med en eksponentiel læringskurve.

Er det dig? Kom og vær med!

 

Hey, din talentfulde stjerne! … Ja, dig! …

Vi har brug for dig og dine kompetencer på vores team

Som praktikant i wayfab får du berøring med alt, hvad et moderne og kreativt bureau kan tilbyde: SoMe både organisk og annoncering, tekstforfatning, webudvikling og -design, projektledelse og koordinering samt grafisk design og selvfølgelig et fantastisk arbejdsmiljø.

Det vigtigste for os er, at du får den erfaring, du selv er med til at sætte retningen for

For forståelsens skyld har vi konkretiseret nogle af de åbenlyse opgaver:

SoMe

Du skal være med til at udvikle, producere, planlægge og koordinere indsatser på sociale medier både internt og for kunder.

Tekstforfatning

Du kommer til at skrive tekster til alt fra SoMe opslag og nyhedsbreve til hjemmesider og designprodukter.

Webudvikling

Du får mulighed for at udvikle og designe landings- og hjemmesider, ligesom du får mulighed for at yde support på eksisterende sider.

Grafisk design

Du kan slippe din indre Picasso fri, når du får mulighed for at lave grafiske designs og animationer.

Projekledelse

Du vil få ansvaret for koordinering og projektledelse af dine egne opgaver og kunder, som du helt sikkert kommer til at owne på no time!

Ad hoc opgaver

Du vil komme til at assistere på diverse ad hoc opgaver, som uden tvivl vil opstå i vores travle hverdag mellem alle de sjove og spændende opgaver.

Rådgivning og sparring

Du vil blive dine kunders (indrømmet; og vores) rådgiver og sparringspartner på alt indenfor kommunikation. For du er et lysende talent, der kommer med den nyeste viden om kommunikation og trends inden for faget, som vi og vores kunder kun kan lære af.

Stejl læringskurve

Du kommer altså til at stå ansigt til ansigt med mange forskellige kommunikationsdiscipliner i løbet af din praktikperiode, men vi vil altid stå klar med en hjælpende hånd, når læringskurven bliver for stejl. Det vigtigste for os er, at du bliver fortrolig med dit fag i praksis og får relevante erfaringer at bygge videre på.

Til gengæld har vi en forventning til, hvad du bidrager med

For at nævne det væsentligste:

Relevant uddannelse

Du læser på en relevant videregående uddannelse inden for kommunikation, journalistik, markedsføring eller lignende.

Stærke sprogkundskaber

Du har en knivskarp tekstforfatter gemt i maven. Du skriver også fejlfrit dansk og kan spotte en kommafejl på en kilometers afstand.

Erfaring med SoMe

Du er en ægte SoMe ninja, haj, konge, dronning, eller hvad du har lyst til at være, der måske allerede har stiftet bekendtskab med strategi, udvikling, producering, planlægning, afrapportering og evaluering af SoMe indsatser.

Fab mindset

Du er selvstændig, har gå-på-mod og en entusiastisk high five (også på mandage). Og så gør det ikke noget, hvis dit smil smitter lige så meget, som vores gør ;D

Kreativ hjerne

Du har lysten og evnen til at udfordre normen og tænke kreativt.

Kommunikation ftw

Du er engageret, initiativrig og brænder for kommunikation og markedsføring.

Passer du ind?

Du vil være en del af et mindre reklamebureau i rivende udvikling med plads til både dårlige jokes, gode kollegaer, og hvor chefens dør altid står pivåben.

Don’t worry!

Det kan lyde af meget, men bare rolig! Det vigtigste er selvfølgelig vores kemi. Og vi ved godt, at du ikke kan det hele til at starte med – derfor skal vi nok lære dig resten.

Hjemmesider – Grafik design – Google Ads – wayfab

Men hvad følger så med, når man bliver en vaskeægte wayfab’er?

Du bliver en del af et team på 6 hamrende dygtige og dedikerede kolleger. Men da vi er en del af et kontorfællesskab får du daglig omgang med mange forskellige passionerede mennesker, der har hver deres spidskompetence indenfor flere forskellige brancher.

Team wayfab har tilsammen over 50 års erfaring inden for medie- og kommunikationsbranchen. Du vil derfor være i trygge hænder, når du skal suge til dig af viden og erfaring på så kort tid, som seks måneder jo egentlig er.

Din hverdag kommer til at være i KollektivByen på toppen af Gellerup lige ved siden af City Vest og Bazar Vest. Vi elsker at bo i bydelen og er stensikre på, at den bliver det nye sort indenfor de næste par år. Og den proces ønsker wayfab at være en del af.

Vi tilbyder desuden super lækker kaffe, gratis tyggegummi fra vores tyggegummiautomat og helt klart byens bedste udsigt over Aarhus fra vores altan.

Skal jeg være din

praktikvejleder?

Mit navn er Susanne, og jeg har en baggrund indenfor kommunikation og markedsføring med mange års erfaring fra forskellige stillinger i branchen.

Du vil som praktikant blive tilknyttet mig. Jeg vil fungere som din mentor gennem hele forløbet, og vil løbende give dig sparring og feedback på dit arbejde i samarbejde med resten af Team wayfab. Og så sørger jeg selvfølgelig for, at du udvikler dig – også i den retning, du ønsker.

Du har derfor det bedste udgangspunkt for din praktik, da jeg som din mentor vil være ved din side igennem hele forløbet – uanset hvad du har brug for, hvordan du har det, og hvad du drømmer om at arbejde med af opgaver.

Susanne – projektleder og partner – wayfab

Er du nysgerrig på, hvordan det er at være i praktik hos wayfab?

Hør vores tidligere praktikant, Stine, fortælle om sin oplevelse. Afspil videoen herunder …

Det praktiske
og det med småt

Praktik hos wayfab

Praktikken løber som udgangspunkt fra den 1. august 2024 til og med den 31. januar 2025. Arbejdsugen er 37 timer med betalt pause. Praktikken er ulønnet. Men skal du i praktik i et par måneder eller fire, så tøv alligevel ikke med at sende os din ansøgning.

Send os din ansøgning

Send os din ansøgning, hvor du fortæller os, hvad der gør dig til et kommunikationstalent, og hvad du kan bidrage med af kompetencer på Team wayfab, samt dit CV og gerne 2-3 til eksempler på tekster og SoMe indhold, du har kælet for, hurtigst muligt. Vi kalder til samtaler løbende, så skynd dig at blive en del af puljen af ansøgere ved at sende os din ansøgning asap!

For en god ordens skyld har vi sat en ansøgningsfrist. Vi vil derfor meget gerne modtage din ansøgning senest onsdag den 15. maj 2024 kl. 15.00.

Spørgsmål?

Har du spørgsmål til praktikken eller wayfab generelt, så tag fat i din måske kommende praktikvejleder Susanne på: susanne@wayfab.dk eller  60 26 18 30.

Tjek os ud!

Læs mere om, hvad vi dur til på vores hjemmeside: wayfab.dk eller tjek os ud på SoMe – du finder os på Facebook (old school we know), Instagram og selvfølgelig Linkedin. – Og hvem ved? Måske bliver du den wayfabber, der får os til at gå viralt på Tiktok? …

HOV … VENT! …

wayfab opfordrer selvfølgelig alle uanset køn, seksualitet, alder, etnisk tilhørsforhold eller religion til at betragte sig selv som vores kommende kommunikationstalent og -praktikant og søge stillingen.

Vi ser frem til at modtage din fab’ ansøgning, CV og eksempler på tidligere arbejde – vi kan faktisk næsten ikke vente!

wayfab - Reklame Bureau - Aarhus

Bliv praktikant hos wayfab

Send os din fab ansøgning!