wayfab hjerte animation

SoMe annoncering

Få dine kunders hjerter til at banke …

Få et uforpligtende tilbud på SoMe annoncering.
Hos wayfab har vi mange års erfaring med strategisk rådgivning og udvikling af indhold til sociale medier.

Vi går strategisk til værks, og fokuserer på at fange din virksomheds essens og kerne i både strategi og indhold.

Giver du dine kunder bankende hjerter
med dine kampagner på sociale medier?

Svar på spørgsmålene herunder, og find ud af det.

wayfab hjerte blaa

Skaber dine annoncer værdi for dine kunder?

wayfab hjerte blaa

Er annoncerne relevante for dine kunder?

wayfab hjerte blaa

Udviser dine annoncer empati for dine kunders nuværende situation?

wayfab hjerte blaa

Gør annoncerne det tydeligt, hvordan du skiller dig ud fra konkurrenterne?

wayfab hjerte blaa

Skaber dine annoncer tilfredsstillende resultater?

wayfab hjerte blaa

Skaber dine annoncer engagement blandt dine kunder?

Kan du svare nej eller ved ikke til bare et af spørgsmålene? Så kan vi måske hjælpe dig med at få de hjerter til at banke med skarpe kampagner på SoMe. Få et uforpligtende tilbud ved at udfylde kontaktformularen nederst på siden her.

Stop, stop, stop, stop, stop …

Du behøver ikke læse hele landingssiden igennem fra enden til anden. Vi forklarer dig det gerne, så du ikke står tilbage med spørgsmål. Det er nemlig vigtigt for os, at du er tryg og stoler på os. Derfor tager vi dig i hånden hele vejen.

Du er velkommen til bare at ringe os op, så vi kan tage en snak om, hvad wayfab kan tilbyde af hjælp, ekspertise og rådgivning til dig og din forretning.

Du kan fange Maria, vores Kommunikation & SoMe specialist, på 6026 1830. Hun sidder klar til at hjælpe dig.

mobile campaign

Lad os hjælpe dig med at give dine kunder bankende hjerter med SoMe annoncering

Synlighed, synlighed, synlighed.

I dag kan man ikke sige det nok. For selvom du har et fantastisk produkt eller ydelse, så hjælper det ikke meget, hvis dine kunder ikke ved, du eksisterer.

Men hvordan får du dine kunders hjerter til at banke for dit produkt og din forretning?

Meget simpelt – du gør dig synlig, der hvor de er. Og med annoncering på sociale medier kan du faktisk komme helt ind i stuen, soveværelset eller med på toilettet (og du ved det godt) hos potentielle kunder – og hvem vil ikke det?
For med synlighed på de sociale medier bliver dine kunder bevidste om, hvad du kan skabe af værdi for dem – og hvorfor de skal vælge dig frem for konkurrenterne.

Men hvorfor skal du bruge penge på det? Jo, se på det som en fysisk butik …
Vil du ligge i en baggård med skodder for vinduerne, eller vil du være midt på strøget med strømlinede udstillingsvinduer, åben dør og et indbydende lys? Sidstnævnte lyder bedst, ikke?

Og det er dét, annoncering på sociale medier kan! Og det er dét, vi hos wayfab kan!

Lad os sammen give dine kunder bankende hjerter med skarpe kampagner på SoMe.

Vi hjælper dig med hele paletten

wayfab hjerte blaa
Hv-spørgsmål skaber din strategi

Ved at spørge dig selv; hvem, hvad, hvornår, hvorfor og hvordan, kan du via svarene skabe en strategi med konkrete retningslinjer for din SoMe annoncering. På den måde sørger du for, at den strategiske linje er på plads, før du begynder at kaste dig ud i at skabe annonce-content til dine kampagner.

Hos wayfab kan vi lave en skarp strategi for din SoMe annoncering, der skal være med til at sørge for, at du bliver synlig, skaber trafik eller konverteringer med dine kampagner.

wayfab hjerte blaa
Et årshjul giver dig overblik

Årshjulet er det overordnede overblik for din SoMe annoncering. Et årshjul hjælper dig nemlig med at holde styr på sæsoner og tidsspecifikke kampagner eller tilbud, som er relevant for dit brand.

Med et overblik fra et årshjul gør du kun processen med at skabe og planlægge din SoMe annoncering nemmere for dig selv.

wayfab hjerte blaa
Planlægning er nøglen til succes

Det skal være slut med “hovsa – panik – gud, nu skal jeg også huske at lave SoMe annoncering for det her”. I stedet skal du sikre dig, at du har planlagt dine kampagner uger eller måneder frem i tiden. Dermed vil du altid have relevant, gennemarbejdet SoMe annoncering i din pipeline, som din målgruppe vil sætte pris på.

Det er en tidskrævende proces, man er nødt til at sætte ressourcer af til. Men bare rolig, vi står klar til at hjælpe dig.

wayfab hjerte blaa
Godt content aktiverer dine kunder

Godt content er relevant, skiller sig ud fra mængden og kan skabe værdi for din målgruppe.

Men godt content hænger ikke på træerne. Det kræver både at man kender sin målgruppe, har indsigter i tidens tendenser, og at man har en strømlinet, genkendelig identitet – både visuelt og i sin tone-of-voice.

Med wayfab som samarbejdspartner sørger vi for alt fra kreativ idéudvikling til praktisk eksekvering af din SoMe annoncering.

wayfab hjerte blaa
Find de rigtige platforme for dig

Du skal være der, hvor dine kunder er og med det rigtige content. Derfor nytter det ikke noget, at du er tilstede på alle platforme, hvis din målgruppe ikke er tilstede.

Der ligger derfor en masse overvejelser bag ethvert til- eller fravalg af annoncering på et socialt medie. Vi kan hjælpe dig med at finde den eller de rigtige platforme for dig, så du for mest muligt ud af din SoMe annoncering.

wayfab hjerte blaa
SoMe annoncering med wayfab

Selvom det aldrig har været nemmere at nå dine målgrupper, er det ikke nødvendigvis blevet tilsvarende lettere.

Hver dag skal din målgruppe forsøge at navigere i et hav af indtryk med forskellige virkemidler fra forskellige afsendere. Derfor kan det være en udfordring at skille sige ud, så din målgruppe ser dig – og ikke dine konkurrenter.

Vi hjælper dig med at ramme plet på alt fra strategi, årshjul, planlægning og SoMe annoncering.

Det siger vores kunder om os

“Jeg fik anbefalet wayfab som gode samarbejdspartnere, da jeg skulle synliggøre min uddannelsesvirksomhed humanum. Jeg var til indledende møde i Aarhus, hvor det blev tydeligt, at den faglighed og den indlevelse i, hvilken virksomhed jeg har, den får jeg hos wayfab.

Jeg valgte klippekortsordningen hos wayfab, da jeg netop herved kan gøre brug af de forskellige kompetencer som medarbejderne i wayfab har.

Klippekortordningen er en virkelig god løsning, når du begynder at kigge ind i din virksomhed, i din markedsføringsstrategi, på din hjemmeside etc. Det er netop, fordi det, du har brug for, aftaler du løbende med wayfab således ,at dine behov for hjælp og sparring bliver tilpasset undervejs i processen.

Ligesom jeg selv blev anbefalet wayfab, vil jeg meget gerne give mine bedste anbefalinger videre”

Anne-Dorthe Bertelsen

Stifter og ejer af humanum, humanum.nu

Godt vi valgte wayfab til at hjælpe os med vores markedsføring!
Vi er vildt glade for det gode samarbejde med wayfab. De har hurtigt fået en forståelse for vores koncept, og de viser en oprigtig interesse deri.

wayfab er nytænkende og professionelle. De kommer med idéer og rådgiver os, samt skaber os nye kontakter igennem deres netværk.

Vi er altid fyldt med ny energi og mod til at kaste os ud i noget nyt, når vi har haft møde med dem.

wayfab spørger altid ind til vores ønsker og hjælper os med at føre dem ud i livet, så vi sammen kan nå hen til de mål og ønsker, vi har.

Vi vil til enhver tid anbefale wayfab, hvis du ønsker nogle knalddygtige og engagerede kvinder til at hjælpe dig med din markedsføring.

De største anbefalinger herfra.

Marie-Louise og Lene

UngeSporet, ungesporet.dk

Zeenta poste Uge24
falby design some liv i genbrug 1
Lisa Klok
Lisa Klok
kernelund appelsin gulerod juice
signes scanningsklinik some feat
Lisa Klok
w a y f a b Juni online

wayfab sørger for din professionelle tilstedeværelse på sociale medier

Med os som samarbejdspartner sørger vi for alt fra kreativ idéudvikling til praktisk eksekvering af alt eller dele af dit content til dine sociale medier. Vi sørger for, at både design, grafik, tekst og tone-of-voice spiller sammen i alt content og er i overensstemmelse med jeres brand.

Alt du skal gøre er at være den, der kommer med inputs og agerer community manager på dine platforme.

På den måde er det dit brands budskaber og holdninger, der brænder igennem på enhver platform, uden at du skal gøre den nogen stor indsats.

SoMe GIF Flyverhylden 1

SoMe annonceringens treeninghed

Det tekniske geni

Det tekniske geni er den, der sætter kampagner og annoncer op, bevarer overblikket og kan læse de tal, annonceværktøjet spytter ud i den anden ende. Med teknisk snilde og en kæmpe omgang erfaring er det geniet, der får annoncerne ud til din målgruppe og indhenter data derfra.

Den skarpe tekst-connaisseur

I modsætningen til det tekniske geni, så er det selvfølgelig tekstforfatteren eller tekst-connaisseuren, der har helt styr på tekst og kommunikation. Derfor er det naturligvis også denne, der skaber skarpe budskaber og indlevende tekster til SoMe annonceringen.

Den grafiske kreatør

Den grafiske kreatør sørger for, at budskaberne i din annoncering kommer til live eller bliver blikfang med farver, former, billeder, animationer eller video. Det er oftest også den grafiske kreatør, der står for at samle hele essensen af SoMe annonceringen i ét enkelt kreativt mesterværk.

Fælles for alle tre talenter er, at de ikke kan undværes, når man skal skabe en sammenhængende, skarp, fængende og resultatgivende kampagne med sin SoMe annoncering. Det er derfor, vi kalder dem en treenighed.

Ram plet på dine sociale medier

Vi hjælper dig!

Vi er klar til at varetage opgaven professionelt og i overensstemmelse med dit brand. Og vi rykker selvfølgelig også hurtigt, når først vi kommer i gang.

Lad os hjælpe dig med at ramme plet!

Team wayfab
wayfab - Reklame Bureau - Aarhus

Få et uforpligtende tilbud på SoMe annoncering

Bliv fab på SoMe med wayfab

[elfsight_instagram_feed id="3"]