We make fab

sociale medier

Hos wayfab har vi mange års erfaring med strategisk rådgivning og udvikling af indhold til sociale medier.

Vi går strategisk til værks, og fokuserer på at fange din virksomheds essens og kerne i både strategi og indhold.

 

Er du tilstede, der hvor dine kunder er?

Sociale medier er kommet for at blive. For med sociale medier har det aldrig været nemmere at nå sin målgruppe. Nu når du helt ind i stuen – faktisk helt ind i lommen – på dine potentielle kunder.

Derfor er det vigtigt at være tilstede på sociale medier – enten via organisk eller annonceret indhold – så din målgruppe møder dig og ikke dine konkurrenter.

Hvordan gør jeg så det, tænker du måske? Med vores hjælp kan vi øge dit kendskab og dine konverteringer gennem organisk eller annonceret content på sociale medier.

Vi hjælper dig med hele paletten

wayfab hjerte blaa
Hv-spørgsmål skaber din strategi

Ved at spørge dig selv; hvem, hvad, hvornår, hvorfor og hvordan, kan du via svarene skabe en strategi med konkrete retningslinjer for din tilstedeværelse på sociale medier. På den måde sørger du for, at den strategiske linje er på plads, før du begynder at kaste dig ud i at skabe relevant content til din målgruppe.

Hos wayfab kan vi lave en skarp SoMe-strategi med konkrete mål, målgrupper og budskaber, så du får simple retningslinjer for opslag og dialog med din målgruppe på sociale medier.

wayfab hjerte blaa
Et årshjul giver dig overblik

Årshjulet er det overordnede overblik for indholdet af de enkelte opslag på et pågældende socialt medie. Et årshjul hjælper dig nemlig med at holde styr på sæsoner og tidsspecifikke kampagner eller tilbud, som er relevant for dit brand.

Med et overblik fra et årshjul gør du kun processen med at skabe og planlægge dit content nemmere for dig selv.

wayfab hjerte blaa
Planlægning er nøglen til succes

Det skal være slut med “hovsa – panik – gud, nu skal jeg også huske at lave et opslag i dag”-posts. I stedet skal du sikre dig, at du har planlagt dit content uger eller måneder frem i tiden. Dermed vil du altid have relevant, gennemarbejdet content i din pipeline, som din målgruppe vil sætte pris på.

Det er en tidskrævende proces, man er nødt til at sætte ressourcer af til. Men bare rolig, vi står klar til at hjælpe dig.

wayfab hjerte blaa
Godt content aktiverer dine kunder

Godt content er relevant, skiller sig ud fra mængden og kan skabe en relation mellem dit brand og din målgruppe.

Men godt content hænger ikke på træerne. Det kræver både at man kender sin målgruppe, har indsigter i tidens tendenser, og at man har en strømlinet, genkendelig identitet – både visuelt og i din tone-of-voice.

Med wayfab som samarbejdspartner sørger vi for alt fra kreativ idéudvikling til praktisk eksekvering af både organisk og annonceret content på dine sociale medier.

wayfab hjerte blaa
Find de rigtige platforme for dig

Du skal være der, hvor dine kunder er og med det rigtige content. Derfor nytter det ikke noget, at du er tilstede på alle platforme, hvis din målgruppe ikke er tilstede.

Der ligger derfor en masse overvejelser bag ethvert til- eller fravalg af et socialt medie. Vi kan hjælpe dig med at finde den eller de rigtige platforme for dig, så du for mest muligt ud af din tilstedeværelse på sociale medier.

wayfab hjerte blaa
Bliv fab på SoMe med wayfab

Selvom det aldrig har været nemmere at nå dine målgrupper, er det ikke nødvendigvis blevet tilsvarende lettere.

Hver dag skal din målgruppe forsøge at navigere i et hav af indtryk med forskellige virkemidler fra forskellige afsendere. Derfor kan det være en udfordring at skille sige ud, så din målgruppe ser dig – og ikke dine konkurrenter.

Vi hjælper dig med at ramme plet på alt fra strategi, årshjul, planlægning og content.

Det siger vores kunder om os

Godt vi valgte wayfab til at hjælpe os med vores markedsføring! 😊
Vi er vildt glade for det gode samarbejde med wayfab. De har hurtigt fået en forståelse for vores koncept, og de viser en oprigtig interesse deri.

wayfab er nytænkende og professionelle. De kommer med idéer og rådgiver os, samt skaber os nye kontakter igennem deres netværk.

Vi er altid fyldt med ny energi og mod til at kaste os ud i noget nyt, når vi har haft møde med dem.

wayfab spørger altid ind til vores ønsker og hjælper os med at føre dem ud i livet, så vi sammen kan nå hen til de mål og ønsker, vi har.

Vi vil til enhver tid anbefale wayfab, hvis du ønsker nogle knalddygtige og engagerede kvinder til at hjælpe dig med din markedsføring😊

De største anbefalinger

Marie-Louise og Lene

UngeSporet, ungesporet.dk

“WayFab = Way the best 🌟”
Talentfulde ladies, med “lårt på styret”.
Her tænkes der sq ud af boxen!
wayfabs grafiske udtryk er skarpt og kreativt, hvormed mit træningsbudskab understøttes og forstærkes, i både farver og linjer – lækkert og overskueligt!
Tak for fedt design, fotos og opbygning af min hjemmeside”

Zeenta Krogh Jonsson

b:fit by Zeenta, bfitbyzeenta.com

Zeenta poste Uge24
falby design some liv i genbrug 1
Lisa Klok
Lisa Klok
kernelund appelsin gulerod juice
signes scanningsklinik some feat
Lisa Klok
w a y f a b Juni online

wayfab sørger for din professionelle tilstedeværelse på sociale medier

Med os som samarbejdspartner sørger vi for alt fra kreativ idéudvikling til praktisk eksekvering af alt eller dele af dit content til dine sociale medier. Vi sørger for, at både design, grafik, tekst og tone-of-voice spiller sammen i alt content og er i overensstemmelse med jeres brand.

Alt du skal gøre er at være den, der kommer med inputs og agerer community manager på dine platforme.

På den måde er det dit brands budskaber og holdninger, der brænder igennem på enhver platform, uden at du skal gøre den nogen stor indsats.

SoMe GIF Flyverhylden 1

“Vi sikrer den røde tråd på dine sociale medier”

Organisk indhold

Det organiske indhold på dine sociale medier, er det indhold du poster på din side uden at betale for det. Det er altså indhold du kan dele med dine følgere helt gratis.

Sponsoreret indhold

I modsætningen til det organiske indhold, er det spornsorerede indhold det, du betaler for at få eksponeret for relevante målgrupper – potentielle som eksisterende kunder.

Den røde tråd

Den røde tråd i din markedsføring på sociale medier er super vigtig. Ganske enkelt, fordi en rød tråd mellem dine sociale medier, det organiske- og sponsorerede indhold, skaber en strømlinet genkendelighed og troværdighed i dine budskaber – og det er vigtigt! For det er netop sådan, du skal overtale potentielle kunder til at vælge dit brand frem for dine konkurrenters.

Ram plet på dine sociale medier

Vi hjælper dig!

Vi er klar til at varetage opgaven professionelt og i overensstemmelse med dit brand. Og vi rykker selvfølgelig også hurtigt, når først vi kommer i gang.

Lad os hjælpe dig med at ramme plet!

Team wayfab
wayfab - Reklame Bureau - Aarhus

Bliv fab på SoMe med wayfab

Få et uforpligtende tilbud til dine sociale medier