Check pink

Referencer

wayfab er et Reklamebureau i Århus – læs vores referencer herunder

Gå på opdagelse i vores referencer og cases her på siden, og bliv inspireret til, hvordan vi kan hjælpe dig med dit grafiske udtryk og online tilstedeværelse.

Læs hvad vores glade kunder siger

(5/5)

Kæmpe anbefaling herfra!

“wayfab har stået for design og opsætning af vores nye hjemmeside, hvilket har levet 110% op til forventningerne. De er virkelig dygtige, sætter sig ind i tingene og forstår ens idéer, og samtidig kommer med input, der bare har givet mening.

Hele design og opbygningsprocessen er gået over al forventning, og de har eksekveret hurtigt og præcist på alt.”

Rasmus, Visuals Skilte
visualsskilte.dk

(5/5)

I Balsalen har vi benyttet os af de…

I Balsalen har vi benyttet os af de kompetencer WayFab har omkring webshop og annoncering på google. Det har været super god og kompetent sparring, og vi forventer at benytte dem løbende fremadrettet 🙂

Trine Nørgaard, Balsalen
Balsalen.dk

(5/5)

Var der 6 stjerner, havde de fået det

Minglr.dk skulle ha en ny hjemmeside – Wayfab har designet den. Jeg var i så kyndige og trygge hænder! Midtvejs blev jeg handlingslammet over alle de beslutninger, som skulle tages… Da tog Runa fra Wayfab styrringen; ledte mig trygt og sikkert igennem en udvælgelsesproces – så alle beslutninger blev taget. Resultatet er bare blevet FLOT. Var der 6 stjerner, havde de fået det. Mega stor anbefaling herfra!

Gitte Ellegaard, Minglr
minglr.dk/

Vi har benyttet wayfab i udviklingen af ny visuel identitet, herunder nyt website – alt fra idé, design og endelig implementering.

Det har været en meget positiv proces, og jeg vil særlig fremhæve wayfabs kreativitet og flair for smukt design, som de har brugt på bedste vis i arbejdet med vores virksomheds brandprofil.

Jeg vil til enhver tid give wayfab mine bedste anbefalinger.

Sara Falby

Falby Design, falbydesign.dk

wayfab har givet min hjemmeside et helt nyt look, der har bragt min virksomhed til et helt nyt professionelt niveau. wayfab var i stand til at se stedet med en frisk vision – en der så lige ind i kernen i min forretning og dens mål. Derudover bragte Maja mig masser af gode idéer til, hvordan jeg også kan udvide min forretning. De har fingeren på pulsen og er inderlige, kreative, imødekommende, hårdtarbejdende og vil vove at udtale sig.

Jeg anbefaler wayfab kraftigt til alle, der ønsker at øge deres forretning og tage det til næste niveau.

Louise Hammer O'Carroll

Nordjysk Hypnose, nordjyskhypnose.dk

Wayfab har udviklet en visuel identitet til mit firma fra logo til hjemmeside. Forløbet har fra start til slut været præget af stor professionalisme og menneskelig indleven, hvor den, jeg er, og det, jeg leverer, er endt med på fineste vis kommer til udtryk i tekst, visualisering og stil.

Wayfab har været en tilgængelig og fleksibel samarbejdspartner og jeg anbefaler dem på det varmeste.

Anna Margrethe Nebel

Erhvervspsykolog, Institut for Professionelle Samtaler

I forbindelse med etableringen af min virksomhed, havde jeg behov for en hjemmeside, som primært skal bruges som online visitkort. Jeg søgte derfor både i mit netværk og lokalt for at finde 2-3 forskellige udviklere/bureauer der kunne udvikle og sparre med mig om siden. Efter flere gode møder og samtaler over tlf., besluttede jeg mig for at ”gå med” Wayfab.

Det har jeg hele vejen igennem været super tilfreds med, da Susanne og teamet bag Wayfab var fantastiske i udviklingsfasen, hvor de har stået for alt det tekniske på sitet inkl. SEO og Googles ”My business”.

Hun/de udfordrede mig når det var nødvendigt og holdt mig i hånden – der hvor jeg var i tvivl om jeg skulle det ene eller andet.

Sitet blev udviklet lyn hurtigt (de havde vist lige hul til mig og en hurtig hjemmeside) hvor jeg leverede indhold og billeder, og efter et par ugers tilpasning kunne jeg efter godt 3 ugers udvikling – ”gå live” med min nye hjemmeside. Samtidig med det fik jeg en fin oplæring i, hvordan jeg vedligeholder og lægger nyheder ind på sitet.

Jeg vil på det varmeste anbefale Susanne/Wayfab, hvis du enten skal have et nyt site, har behov for ”udefra og ind” sparring eller skal bruge et nyt ”take” på dit logo og branding af din virksomhed.

Lars Lunau

InSoPro, insopro.dk

“Jeg fik anbefalet wayfab som gode samarbejdspartnere, da jeg skulle synliggøre min uddannelsesvirksomhed humanum. Jeg var til indledende møde i Aarhus, hvor det blev tydeligt, at den faglighed og den indlevelse i, hvilken virksomhed jeg har, den får jeg hos wayfab.

Jeg valgte klippekortsordningen hos wayfab, da jeg netop herved kan gøre brug af de forskellige kompetencer som medarbejderne i wayfab har.

Klippekortordningen er en virkelig god løsning, når du begynder at kigge ind i din virksomhed, i din markedsføringsstrategi, på din hjemmeside etc. Det er netop, fordi det, du har brug for, aftaler du løbende med wayfab således ,at dine behov for hjælp og sparring bliver tilpasset undervejs i processen.

Ligesom jeg selv blev anbefalet wayfab, vil jeg meget gerne give mine bedste anbefalinger videre”

Anne-Dorthe Bertelsen

Stifter og ejer af humanum, humanum.nu

Relove and Roses - Bæredygtigt tøj med Historie
wayfab Kollektivbyen Logo
wayfab kernelund feature imgs
Lisa Klok
wayfab officelab kirstinelund feature imgs
wayfab - Hjemmeside Design - Reklame Bureau - Aarhus
wayfab aarhus
wayfab hd jourlanen
wayfab zeenta feature imgs
wayfab - Hjemmeside Design - Reklame Bureau - Aarhus

Prisvindende
hjemmesidedesign

Camamind.dk

Webdesign Aarhus - Cama Mind - hjemmeside af wayfab

Det har været en absolut fornøjelse at lægge arbejdet med min hjemmeside og grafiske udtryk i hænderne på Wayfab. Det er ultra-dygtige folk med lang og bred erfaring og en ærlighed og venlighed, som sjældent opleves i den branche. Jeg er mega stolt og glad for resultatet og for samarbejdet, som heldigvis fortsætter. De er blevet mine go-to specialister.

Camilla Marcinkowski

Ejer af CAMA MIND, camamind.dk

Flere hjemmeside referencer

Og det her siger kunderne også

“WayFab = Way the best”
3 x talentfulde ladies, med “lårt på styret”.
Her tænkes der sq ud af boxen!
wayfabs grafiske udtryk er skarpt og kreativt, hvormed mit træningsbudskab understøttes og forstærkes, i både farver og linjer – lækkert og overskueligt!
Tak for fedt design, fotos og opbygning af min hjemmeside”

Zeenta Krogh Jonsson

b: fit by Zeenta, bfitbyzeenta.com

Kæmpe tak til det knalddygtige team hos @wayfab, som har omsat vores tanker og idéer til grafisk web-lækkerhed ?
Fornøjelsen har virkelig været på vores side
Før krummede vi ofte tæer over at invitere kunder ind på vores hjemmeside, men efter den har været igennem “wayfab-maskinen” er vi jo helt stolte over at byde velkommen på sitet
Tusinde tak for fornemt arbejde, lydhørhed og oplæring
Stina & Simon

MuteDesign, mutedesign.dk

Vi siger mange gange tak

for de søde ord

Vi har i Mindfulness Foreningen Danmark fået nyt logo og hjemmeside designet og bygget af wayfab. Det har været et kæmpe løft af vores hjemmeside, der nu både rummer en kalender for foreningens egne aktiviteter samt en kalender, hvor medlemmerne – uddannede Mindfulness-MBSR-undervisere – selv kan oprette deres kurser. Vi og vores medlemmer er meget tilfredse med hjemmesiden.

Vi har valgt wayfab som vores webbureau, da de er særdeles kompetente inden for feltet, har et godt indblik i og forståelse for vores behov som forening og er derudover også imødekommende og behagelige mennesker at arbejde sammen med.

I forbindelse med designet samt opbygningen af den nye hjemmeside havde de masser af gode idéer til opbygning og funktioner på hjemmesiden, så foreningens og medlemmernes behov bliver tilgodeset.

Siden da har wayfab designet topbillede til vores sociale medier samt lavet en skabelon, vi vil bruge til vores nyhedsbrev i Mailchimp.

Vi sætter stor pris på samarbejdet med wayfab om hjemmesiden og de andre tiltag, de har hjulpet os med. Vi kan varmt anbefale wayfab som webbureau.

Mie Glud Pedersen

Bestyrelsesmedlem, Mindfulness Foreningen Danmark

Vi har samabejdet med wayfab om en grafisk identitet til vores studenterdrevne podcast.

Vi er en helt nyopstartet podcast om pædagogik og uddannelse, og det betyder jo, at vi allesammen er frivillige og ikke har de samme ressourcer som de store producenter og mediehuse. Derfor har det været utroligt vigtigt for os ikke at drukne på et stort marked. Vi har haft stort fokus på kvaliteten af indholdet og lyden, men i ligeså høj grad vores kommunikation. For hvad er vores podcast, hvis ikke der er nogen, der lyttet til den?

Derfor er vi også rigtig glade for, vi fandt wayfab. De har gjort vores podcast meget bedre og meget mere spiselig og interessant.

Susanne, og resten af wayfab har været kompetente, venlige, imødekomne og utrolig gode til at hjælpe os igennem hele processen. Da vi første gang ringede til Susanne, oplevede vi en oprigtig interesse. En interesse, jeg ikke oplevede, da jeg ringede til andre virksomheder.

Det er vigtigt for os, at vores samarbejdspartnere forstår vores projekt og og anderkender vores passion for projektet. Igennem hele forløbet har der været en god dialog, og wayfab var exceptionel gode til at omsætte vores idéer til utrolig flotte grafiske produkter. Den gode proces gjorde os trygge, og resultaterne var tydeligt bedre netop grundet vores gode dialog.

Vi kan give vores bedste anbefalinger til alle, der overvejer at samarbejde med wayfab. De tager dig og dine idéer seriøst og omsætter det til konkrete produkter, som er af højeste kvalitet grafisk, samtidigt med at det repræsenterer jer og jeres idéer.

Mange varme hilsner

Laura, Laura, Sofie, Gro, Jonas og Mads

+ alle de fremtidige podcastere, Uddannelsesimperiet

Godt vi valgte wayfab til at hjælpe os med vores markedsføring! ????
Vi er vildt glade for det gode samarbejde med wayfab. De har hurtigt fået en forståelse for vores koncept, og de viser en oprigtig interesse deri.

wayfab er nytænkende og professionelle. De kommer med idéer og rådgiver os, samt skaber os nye kontakter igennem deres netværk.

Vi er altid fyldt med ny energi og mod til at kaste os ud i noget nyt, når vi har haft møde med dem.

wayfab spørger altid ind til vores ønsker og hjælper os med at føre dem ud i livet, så vi sammen kan nå hen til de mål og ønsker, vi har.

Vi vil til enhver tid anbefale wayfab, hvis du ønsker nogle knalddygtige og engagerede kvinder til at hjælpe dig med din markedsføring????

De største anbefalinger

Marie-Louise og Lene

UngeSporet, ungesporet.dk