Team wayfab

Kreativt reklamebureau i Aarhus

Ingen kan det hele, men sammen kan vi ufattelig meget. Især med det fantastiske team, der er gået sammen under navnet wayfab. Vi består af vidt forskellige mennesker med vidt forskellige spidskompetencer, men til gengæld med værdier i overraskende overenstemmelse. Du er altid velkommen til at kigge forbi kontoret og møde team wayfab.

wayfab er et 100% kvinde-ejet kreativt reklamebureau med kontor i hjertet af Gellerup – præcis som vi kan lide det!

Susanne – projektleder og partner – wayfab

Susanne

Partner / Projektleder

wayfab wave

Hvem er det, der snakker? Det kan kun være Susanne, der med sit åbne sind og empatiske væsen elsker at lære mere om den person, der sidder foran hende. Susanne har en unik evne til at sætte sig ind i andres historier og perspektiver, og derfor er det naturligvis også Susanne, der til daglig sørger for at vejlede og give vores kunder den digitale hjælp, de og deres forretning har brug for.

susanne@wayfab.dk

line-ruhe | Team wayfab

Line

Partner / Grafisk designer

wayfab wave

Line er wayfabs grafiske haj, der med sine kreative designøjne forvandler tanker og visioner til æstetiske og kommunikative trykte medier såsom magasiner, plakater og roll-ups. Med over 25 års erfaring inden for grafisk design er Line en rutineret kunstner, der hver dag nyder at sprede skønhed. Line er desuden som partner i wayfab med til at styre slagets gang inden for strategi og salg.

line@wayfab.dk

maja-berwald | Team wayfab

Maia

Web / Marketing

wayfab wave

Med en baggrund indenfor grafisk design, TV og film går Maia kreativt til sine opgaver. Maia har været i online-branchen i over 18 år og har derfor også tilegnet sig en bred palette af værdifulde kompetencer. Maia har boet og haft webfirma i New York i 10 år. Du kan besøge vores partner og amerikanske afdeling her: fabwebphilly.com. Hun er nu wayfabs webudvikler og står for både design og opbygning af hjemmesider samt den efterfølgende markedsføring, som sikrer kunden den eftertragtede digitale synlighed.

maia@wayfab.dk

Runa – Grafisk designer – wayfab

Runa

Grafisk designer / Illustrator

wayfab wave

Runa er wayfabs grafiske design unicorn. Hun har sine spidskompetencer indenfor branding, visuel identitet og logodesign. Og så elsker hun bare at se sit arbejde leve og ånde i den virkelige verden. Runa ser grafik overalt, og tager inspiration med fra alle sine omgivelser. Fascinationen startede helt ungt, og mundede ud i både en bachelor og kandidatgrad i Kommunikationsdesign fra Designskolen Kolding. Sidenhen har Runa fået flere års erfaring som freelancer, men er nu blevet en del af Team wayfab, hvor hun kan bruge sin kreative hjerne til at hjælpe vores kunder med at gøre deres grafiske ideer til virkelighed.

runa@wayfab.dk

Jens - team wayfab

Jens

Webudvikler / Digital marketing

wayfab wave
Jens er wayfabs nye webudvikler og tekniske haj! Udover at være kontorets ene-mand er Jens godt garvet i at lave fantastiske hjemmesider og markedsføre dem. Hvis du skal have gang i din Google Ads – så er Jens den helt rigtige mand til jobbet! Med en baggrund i grafisk design og 15 år i rygsækken som selvstændig webudvikler, har Jens mange (gode) heste at spille på, når det kommer til digital markedsføring. Dertil er der ikke så meget mere at sige end, hvis du snakker med Jens, snakker du med jordens nok flinkeste mand.

jens@wayfab.dk

emilie team wayfab

Emilie

Kommunikation / Sociale medier

wayfab wave

Emilie er wayfabs nok mindste kommunikationspraktikant til dato, men tag ikke fejl. I den lille krop gemmer sig en masse viden om mediestrategi, målgrupper og content creation. Med et kreativt øje for formidling og det æstetiske udtryk er Emilie en sparringspartner i Superligaen – altid er klar med flercifrede ideer. Udover en bachelor og igangværende kandidat i Medividenskab på Aarhus Universitet har Emilie erfaring med content creation til både Youtube, Instagram, Facebook og det helt unge TikTok.

emilie@wayfab.dk

kaya-team-wayfab<br />

Kaya

Grafisk Designer / Illustrator

wayfab wave

Et enkelt øjekast og wayfab spottede Kayas kreative talent med visuelle designs.  Selvom hun er ny i felten og i øjeblikket er i gang med at uddanne sig til grafisk designer på Kolding Designskole, stod det klart for os, at vi bare måtte have hende i teamet. Med en stor og vild fantasi, der både kan kanalisere den mere stringente streg såvel som den yngre og spirende, formår Kaya altid at få ideen elegant overført til tegnebrættet. Grundig, detaljeorienteret og teknisk dygtighed er bare få ord, der står på Kayas CV, hvor hun ivrigt altid stræber efter at lære noget nyt. 

 

kaya@wayfab.dk

Stine Jensen wayfab

Lui

Kontorhund / Humørspreder

wayfab wave

Lui er team wayfabs trofaste kontorhund, der spreder kærlighed og godt humør på toppen af Gellerup. Han er en rigtig charmetrold, og den bedste til at tage imod vores gæster – både dem med to og fire ben. Du kan være sikker på, at Lui altid giver en pote med og hjælper på kontoret, de dage han er her. Og arbejder han hjemmefra, kan resten af kontoret ikke vente med at se ham igen.

lui@wayfab.dk