Team wayfab

Kreativt reklamebureau i Aarhus

Ingen kan det hele, men sammen kan vi ufattelig meget. Især med det fantastiske team, der er gået sammen under navnet wayfab. Vi består af vidt forskellige mennesker med vidt forskellige spidskompetencer, men til gengæld med værdier i overraskende overenstemmelse. Du er altid velkommen til at kigge forbi kontoret og møde team wayfab.

wayfab er et 100% kvinde-ejet kreativt reklamebureau med kontor i hjertet af Gellerup – præcis som vi kan lide det!

Susanne – projektleder og partner – wayfab

Susanne

Partner / Projektleder

wayfab wave

Hvem er det, der snakker? Det kan kun være Susanne, der med sit åbne sind og empatiske væsen elsker at lære mere om den person, der sidder foran hende. Susanne har en unik evne til at sætte sig ind i andres historier og perspektiver, og derfor er det naturligvis også Susanne, der til daglig sørger for at vejlede og give vores kunder den digitale hjælp, de og deres forretning har brug for.

susanne@wayfab.dk

line-ruhe | Team wayfab

Line

Partner / Grafisk designer

wayfab wave

Line er wayfabs grafiske haj, der med sine kreative designøjne forvandler tanker og visioner til æstetiske og kommunikative trykte medier såsom magasiner, plakater og roll-ups. Med over 25 års erfaring inden for grafisk design er Line en rutineret kunstner, der hver dag nyder at sprede skønhed. Line er desuden som partner i wayfab med til at styre slagets gang inden for strategi og salg.

line@wayfab.dk

maja-berwald | Team wayfab

Maia

Web / Marketing

wayfab wave

Med en baggrund indenfor grafisk design, TV og film går Maia kreativt til sine opgaver. Maia har været i online-branchen i over 18 år og har derfor også tilegnet sig en bred palette af værdifulde kompetencer. Maia har boet og haft webfirma i New York i 10 år. Du kan besøge vores partner og amerikanske afdeling her: fabwebphilly.com. Hun er nu wayfabs webudvikler og står for både design og opbygning af hjemmesider samt den efterfølgende markedsføring, som sikrer kunden den eftertragtede digitale synlighed.

maia@wayfab.dk

Maria – team wayfab – Projektleder og SoMe specialist

Maria

Projektleder / Kommunikation 

wayfab wave

Maria er wayfabs projektleder og kommunikations-superhelt, der skaber indhold, som giver folk lyst til at nikke, klikke eller vende deres blikke. Hun har både overblikket over de store strategiske linjer og fingrene helt inde i maskineriet. Med erfaring fra både virksomheder, bureau- og NGO-verden er Maria en knivskarp rådgiver, som sætter en stor ære i at få lov til at dele ud af sine mad kommunikations-skills. Og så hjælper hun gerne med at få kommaerne til at sidde lige i skabet.

maria@wayfab.dk

Stine Jensen wayfab

Stine

Praktikant / Kommunikation 

wayfab wave

Stine er wayfabs nyeste skud på stammen. De næste 6 måneder har vi og vores kunder fornøjelsen af Stine som kommunikationspraktikant. Hun er en spirende kommunikatør fra kommunikationsuddannelsen på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, og skal både dele ud af sine værdifulde kompetencer og suge til sig af viden og erfaring fra Team wayfab. Med fag som journalistisk metode, strategisk kommunikation og sociale medier i rygsækken kan Stine drysse en masse kommunikations-stjernestøv ud over diverse opgaver. Hun har nemlig både styr på skarpe formuleringer, udformning af SoMe strategi og content creation.

stinej@wayfab.dk

Stine Jensen wayfab

Anne

Studentermedhjælper / Grafisk design 

wayfab wave

Anne er wayfabs grafiske studentermedhjælper, der har et skarpt øje og vilde tekniske skills. Hun er uddannet designteknolog fra VIA University College Herning og studerer nu Visual Communication Design på VIA Design&Business. Med sin viden og erfaring indenfor SoMe og kommunikation tilføjer Anne stor værdi til Team wayfab. Anne er allerede en knivskarp grafiker, som har en eksperimenterende, illustrativ og minimalistisk tilgang til den visuelle kommunikation.

annef@wayfab.dk

Runa – Grafisk designer – wayfab

Runa

Grafisk designer / Illustrator

wayfab wave

Runa er wayfabs nye grafiske design unicorn. Hun har sine spidskompetencer indenfor branding, visuel identitet og logodesign. Og så elsker hun bare at se sit arbejde leve og ånde i den virkelige verden. Runa ser grafik overalt, og tager inspiration med fra alle sine omgivelser. Fascinationen startede helt ungt, og mundede ud i både en bachelor og kandidatgrad i Kommunikationsdesign fra Designskolen Kolding. Sidenhen har Runa fået flere års erfaring som freelancer, men er nu blevet en del af Team wayfab, hvor hun kan bruge sin kreative hjerne til at hjælpe vores kunder med at gøre deres grafiske ideer til virkelighed.

runa@wayfab.dk

Stine Jensen wayfab

Lui

Kontorhund / Humørspreder

wayfab wave

Lui er wayfabs trofaste kontorhund, der spreder kærlighed og godt humør på toppen af Gellerup. Han er en rigtig charmetrold, og den bedste til at tage imod vores gæster – både dem med to og fire ben. Du kan være sikker på, at Lui altid giver en pote med og hjælper på kontoret, de dage han er her. Og arbejder han hjemmefra, kan resten af kontoret ikke vente med at se ham igen.

lui@wayfab.dk