Team wayfab

Kreativt reklamebureau i Aarhus

Ingen kan det hele, men sammen kan vi ufattelig meget. Især med det fantastiske team, der er gået sammen under navnet wayfab. Vi består af vidt forskellige mennesker med vidt forskellige spidskompetencer, men til gengæld med værdier i overraskende overenstemmelse. Du er altid velkommen til at kigge forbi kontoret og møde team wayfab.

wayfab er et 100% kvinde-ejet kreativt reklamebureau med kontor i hjertet af Gellerup – præcis som vi kan lide det!

Susanne – projektleder og partner – wayfab

Susanne

Partner / Projektleder

Hvem er det, der snakker? Det kan kun være Susanne, der med sit åbne sind og empatiske væsen elsker at lære mere om den person, der sidder foran hende. Susanne har en unik evne til at sætte sig ind i andres historier og perspektiver, og derfor er det naturligvis også Susanne, der til daglig sørger for at vejlede og give vores kunder den digitale hjælp, de og deres forretning har brug for.

susanne@wayfab.dk

line-ruhe | Team wayfab

Line

Partner / Grafisk designer

Line er wayfabs grafiske haj, der med sine kreative designøjne forvandler tanker og visioner til æstetiske og kommunikative trykte medier såsom magasiner, plakater og roll-ups. Med over 25 års erfaring inden for grafisk design er Line en rutineret kunstner, der hver dag nyder at sprede skønhed. Line er desuden som partner i wayfab med til at styre slagets gang inden for strategi og salg.

line@wayfab.dk

maja-berwald | Team wayfab

Maia

Web / Marketing

Med en baggrund indenfor grafisk design, TV og film går Maia kreativt til sine opgaver. Maia har været i online-branchen i over 18 år og har derfor også tilegnet sig en bred palette af værdifulde kompetencer. Maia har boet og haft webfirma i New York i 10 år. Du kan besøge vores partner og amerikanske afdeling her: fabwebphilly.com. Hun er nu wayfabs webudvikler og står for både design og opbygning af hjemmesider samt den efterfølgende markedsføring, som sikrer kunden den eftertragtede digitale synlighed.

maia@wayfab.dk

Runa – Grafisk designer – wayfab

Runa

Grafisk designer / Illustrator

Runa er wayfabs nye grafiske design unicorn. Hun har sine spidskompetencer indenfor branding, visuel identitet og logodesign. Og så elsker hun bare at se sit arbejde leve og ånde i den virkelige verden. Runa ser grafik overalt, og tager inspiration med fra alle sine omgivelser. Fascinationen startede helt ungt, og mundede ud i både en bachelor og kandidatgrad i Kommunikationsdesign fra Designskolen Kolding. Sidenhen har Runa fået flere års erfaring som freelancer, men er nu blevet en del af Team wayfab, hvor hun kan bruge sin kreative hjerne til at hjælpe vores kunder med at gøre deres grafiske ideer til virkelighed.

runa@wayfab.dk

Emilie - Team wayfab

Emilie

Kommunikation / Sociale medier

Emilie er wayfabs nok mindste kommunikationspraktikant til dato, men tag ikke fejl. I den lille krop gemmer sig en masse viden om mediestrategi, målgrupper og content creation. Med et kreativt øje for formidling og det æstetiske udtryk er Emilie en sparringspartner i Superligaen – altid er klar med flercifrede ideer. Udover en bachelor og igangværende kandidat i Medividenskab på Aarhus Universitet har Emilie erfaring med content creation til både Youtube, Instagram, Facebook og det helt unge TikTok.

emilie@wayfab.dk

Stine Jensen wayfab

Anne

Kommunikation / Marketing

Efter at have bejlet til Anne i et par år, kan vi endelig byde hende velkommen som en del af wayfab teamet. Anne er kvinden i dit liv, hvis du skal have udviklet på din strategi eller digital markedsføring. Hun er altid klar på en sludder for en sladder, hvor I bagefter pludselig har strikket en køreplan sammen på den halve tid. Med fingeren på pulsen, når det kommer til, hvordan din virksomhed markedsføres bedst, vil Anne altid være den bedste følgesvend. En ægte kommunikatør om man vil!

anne@wayfab.dk

Stine Jensen wayfab

Laura

Kommunikation / Sociale medier

Med Laura på holdet har vi fået os en lille sangfugl. Foruden hendes gospeltalenter er Laura teamets kommunikationsninja. Hun elsker at gå i dybden med historiefortælling og ved, at det er i detaljen de bedste historier gemmer sig. Hun står klar til at sætte fut under din målgruppe med kommunikation, markedsføring og SoMe. Når Laura ikke sidder på toppen af Gellerup på wayfabkontoret, sidder hun på stolerækkerne på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, hvor hun uddanner sig til kommunikatør. Laura er, ligesom resten af team wayfab, klar til at møde dig i øjenhøjde og få dig og din virksomhed til at shine.

laura@wayfab.dk

Stine Jensen wayfab

Stine

Kommunikation / Sociale medier 

Stine er en skarp kommunikatør og tekstforfatter. Hun hjælper gerne med skarpe formuleringer, udformning af SoMe strategi og content creation. Derudover deler hun glædligt ud af sine værdifulde kompetencer, som hun har med fra sin igangværende uddannelse som kommunikatør på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Med fag som journalistisk metode, strategisk kommunikation og sociale medier i rygsækken kan Stine drysse en masse kommunikations-stjernestøv ud over diverse opgaver. Stine har tidligere været praktikant hos wayfab, hvorefter vi har valgt at fastansætte hende.

stinej@wayfab.dk

kaya-team-wayfab<br />

Kaya

Grafisk Designer / Illustrator

Et enkelt øjekast og wayfab spottede Kayas kreative talent med visuelle designs.  Selvom hun er ny i felten og i øjeblikket er i gang med at uddanne sig til grafisk designer på Kolding Designskole, stod det klart for os, at vi bare måtte have hende i teamet. Med en stor og vild fantasi, der både kan kanalisere den mere stringente streg såvel som den yngre og spirende, formår Kaya altid at få ideen elegant overført til tegnebrættet. Grundig, detaljeorienteret og teknisk dygtighed er bare få ord, der står på Kayas CV, hvor hun ivrigt altid stræber efter at lære noget nyt. 

 

kaya@wayfab.dk

Stine Jensen wayfab

Lui

Kontorhund / Humørspreder

Lui er wayfabs trofaste kontorhund, der spreder kærlighed og godt humør på toppen af Gellerup. Han er en rigtig charmetrold, og den bedste til at tage imod vores gæster – både dem med to og fire ben. Du kan være sikker på, at Lui altid giver en pote med og hjælper på kontoret, de dage han er her. Og arbejder han hjemmefra, kan resten af kontoret ikke vente med at se ham igen.

lui@wayfab.dk