wayfab Sticker 4

Redesign af hjemmesider

I den digitale tidsalder er designet på din hjemmeside altafgørende, hvis du vil nå din virksomheds fulde potentiale – uanset hvilken branche, du befinder dig i.

Hos wayfab har vi specialiseret os i at lave redesign af hjemmesider. Læs mere om redesign herunder.

Vi laver redesign af hjemmesider, så du kan blive up to date online

På internettet er antallet af hjemmesider overvældende, og det stiger for hver dag, der går – du er altså i skarp konkurrence, og man skal holde tungen lige i munden, for at følge med.

Hos wayfab har vi arbejdet med udvikling, opbygning, vedligeholdelse og redesign af hjemmesider i mange år. Derfor har vi hver især og tilsammen den viden, der skal til. Det er nemlig ikke “bare sådan lige” at lave et redesign af hjemmesider, da der er et hav af komponenter, som skal spille sammen.

Med vores kompetencer kan vi hos wayfab garantere dig, at du får et fuldt optimeret redesign af din hjemmeside, der lever op til kravene – og vores arbejde udføres altid i tæt dialog med dig, ligesom vi er lydhøre overfor eventuelle forslag, kommentarer og inputs. Vores kunders tilfredshed er nemlig af den største betydning. Men hvad er det så, der er så vigtigt? Og hvorfor? Læs med herunder.

dok3 foer hjemmeside laeger wayfabdok3 hjemmeside laeger wayfab
redesign falby design for og efter wayfab 2redesign falby design for og efter wayfab 4

Dét lægger vi vægt på, når vi laver redesign af hjemmesider

Hjemmesidens redesign

Mange forbrugere aflægger flere besøg hos konkurrerende virksomheder på meget kort tid, og det gælder derfor om at fremstå strømlinet og skarp og skille sig ud, så de vælger lige præcis dig.

Hjemmesidens design må altså siges at være en af de vigtigste komponenter, hvis du ønsker at drive en succesfuld forretning.

Din hjemmeside repræsenterer dig udadtil, og derfor er indtrykket så vigtigt – selvom du har et godt produkt, vil mange kunder fravælge dig, hvis din side ikke fungerer, simpelthen fordi designet ikke afspejler kvalitet og professionalitet, hvilket bevidst eller ubevidst overføres direkte til din forretning.

Appelér til din målgruppe

Din hjemmeside skal virke appellerende på lige præcis den målgruppe, du henvender dig til – og det kræver et bureau med erfaring.

Hos wayfab skræddersyr vi altid hjemmesiden til dig; vi tager os den nødvendige tid til at lære din virksomheds DNA at kende, så der bejles til de rette potentielle kunder.

Der er stor forskel på, hvad der virker tiltalende på forskellige kunder, og det skal man naturligvis være bevidst om, når man driver en virksomhed.

Brugervenlighed

Udover et tiltalende og lækkert design er det også vigtigt, at det er nemt at finde rundt på hjemmesiden – den skal være overskuelig for brugeren.

Der skal være en logisk og simpel sammenhæng mellem menuer og undermenuer, og det skal være let at finde de informationer, ydelser eller produkter, kunden efterspørger.

Derudover skal tekster og produktbeskrivelser have en passende længde, være informative og relevante.

Søgemaskineoptimering

Søgemaskineoptimering, også kaldet SEO, arbejder vi med løbende, så din virksomhed vil rangere så højt som muligt, når en interesseret internetbruger laver en søgning, der relateres til dit udbud.

Det er centralt, at der kontinuerligt søgemaskineoptimeres organisk, så din side får den bedst mulige ranking på søgemaskiner som eksempelvis Google.

Vi arbejder målrettet med, at din virksomhed synliggøres for de kunder eller klienter, der efterspørger dine produkter eller ydelser. Det er naturligvis i din og din virksomheds interesse, at din side er en af de første, der dukker op, og for at opnå dette, må der løbende arbejdes med optimering.

Læs om vores andre ydelser

wayfab hjerte computer

Hosting

Sikker hosting/webhotel der  altid er er "oppe".
Vi sørger for at hjemmesiden / shoppen altid virker.
SSL certifikat
Daglig backup

Læs mere»

wayfab Sticker 14

SEO

Kom øverst i Google søgningerne.
Fuld gennemsigtighed om mål og resultater.
Halvårlig søgeordsanalyse
Intern linkbuilding

Læs mere»

wayfab Sticker 3

Google Ads

Betal for at ligge øverst på Google.
Vedligeholdelse
Keywords og budgivning
Månedlig rapportering
Løbende sparring

Læs mere»

wayfab Sticker 5

Klippekort

Få lynhurtig hjælp af vores rare specialister.

Betal kun pr. kvarter

Læs mere»

Lad os hjælpe dig med et wayfab redesign

Er tiden inde til at få fornyet din hjemmeside? Kontakt os for en uforpligtende snak, hvor vi kan uddybe, hvordan vi vil gribe et redesign af hjemmesider an. Vi tager altid udgangspunkt i din situation og dit behov, og sørger for, at du får en skarp og brugervenlig hjemmeside.

wayfab - Reklame Bureau - Aarhus

Få et uforpligtende tilbud på et redesign