SEO / søgemaskineoptimering  wayfab

Bliv synlig med SEO

Er din hjemmeside søgemaskineoptimeret?

Derfor skal du investere i SEO!

Det handler om at blive set og gøre sig synlig, når potentielle kunder surfer rundt på nettet for at finde en udbyder af et produkt, service eller ydelse, der kan hjælpe kunden med det opståede behov. Og når der er over 1 milliard søgeresultater til den enkelte søgning, så er det ikke overraskende, at konkurrencen om synlighed på søgemaskinerne er hård.
Det er her, SEO kommer ind i billedet. For med SEO optimering kan du optimere din hjemmeside efter forskellige og relevante søgeord, så du kan optimere chancen for, at du bliver vist som et af de mest relevante søgeresultater, når potentielle kunder søger efter produkter, ydelser eller services, du kan tilbyde.

Vi ved, hvor vigtig SEO er, hvis du vil have en chance for at blive set, når dine potentielle kunder søger i f.eks. Google.

Derfor, lad os hjælpe dig i mål med din SEO, så du kan spare dyrebar tid og bruge den på netop det, du er bedst til.

Se vores SEO priser og pakker her >>

google-ads-annoncering-med-wayfab

Hvad får du, når wayfab står for din SEO?

wayfab Sticker 2 1
Billedoptimering

Vi weboptimere dine billeder, så de fylder mindst muligt og loader hurtigst mulig på din side. Samtidig sørger vi selvfølgelig for at dine billeder, logo og grafiske elementer stadig står skarpt og lækkert.

Det betyder, at wayfab udvælger de bedste filtyper for den bedste kvalitet uden at gå på kompromis med hjemmesidens loading hastighed.

 

wayfab Sticker 12
Responsivt design

Hvis din hjemmeside er responsiv, betyder det, at den kan tilpasse sig til den besøgendes enhed. Bliver din hjemmeside besøgt fra mobil, tablet eller computer, det er ikke helt ligegyldigt ift. dit design. Google går nemlig op i, om det er muligt at interagere med din hjemmeside og besøge den fra forskellige enheder.

wayfab Sticker 1 1
Hovedrengøring af backend

En til tider overset optimering er det, vi kalder hovedrengøringen. Her skal der fjernes overflødig kode, billeder, temaer, sidder og kladder, der ikke bliver brugt. Din hjemmeside kan nemlig blive langsommere, hvis du eksempelvis har skrifttyper, javascripts eller styling sheets, som er uploadet til din hjemmesides server, men som bare fylder, fordi du ikke længere bruger det.

wayfab Sticker 5 1
Relevante blogindlæg

Google rangerer bl.a. sit indhold ud fra, hvor relevant det er for læseren. Hvis du er træningscoach og laver blogindlæg om øvelser, så vil øvelserne være relevante for dem, der søger på træning. Dit indhold vil derfor alt andet lige blive betragtet som mere relevant.

Med en blog har du også mulighed for intern linkbuilding. Du kan i dine indlæg linke videre til andre sider, og dermed skabe trafik.

wayfab Sticker 4
Caching og webp images

Med opsætning af caching sørger vi for, at de besøgendes browser husker billeder og tekst. Det betyder, at din side loader hurtigere, når de besøger din hjemmeside igen.

Det samme formål har webp images. Her generer serveren mindre udgaver af dine billeder. Hjemmesiden indlæser i stedet webp images fremfor de originale billeder og loader hurtigere uden at miste kvalitet.

wayfab Sticker 6
Lazyload

Lazyload betyder direkte oversat – doven indlæsning. Begrebet skal ikke ses som negativt, blot fordi det indeholder dovent. Lazyload er nemlig, når billederen på en hjemmeside loader løbende. På den måde behøver alle billederne på hjemmesiden ikke loade på én gang, og dine besøgende vil derfor se en hjemmeside, der loader hurtigere.

wayfab Sticker 14 1
Relevante søgeord

Når du skal SEO optimere din hjemmeside, er det vigtigt, at du kender dine søgeord. Vi skal altså finde de søgeord, som er mest relevante for din virksomhed. Herefter er opgaven så at forbedre din SEO ved at få dine søgeord til at optræde ofte i dine tekster, men uden at ødelægge teksterne. Det kan være en udfordring, men hos wayfab har vi styr på tekstforfatning, og er altid klar til at give dig en hjælpende hånd.

wayfab Sticker 7 1
Oprettelse af landingssider

Som navnet antyder er en landingsside, en side hvor et link “lander”. Det betyder, at hvis nogen laver en søgning på Google, så skal du have en side, der passer til søgningen for at rangere højt. Landingssider er mere specifikke og bygget op således, at den har fokus på en speciel ydelse eller et specielt produkt, som du gerne vil findes på. Et eksempel er denne side, du lige nu læser på, der er en landingsside om SEO.

 

wayfab Sticker 8
Meta titler og alt-tekster

Meta titler/beskrivelser er teksten som ses ved dine søgeresultater, før de besøgende klikker på din hjemmeside. De skal både indeholde den rette information med fokuserede nøgleord, samt vække den besøgendes interesse, så de klikker ind på siden.

Alle billeder har også en usynlig titel,  beskrivelse og Alt-tags, som alt sammen hjælper eks. Google med at afkode, hvad billederne indeholder. Disse er derfor også vigtige for SEO.

Læs om vores andre ydelser

wayfab hjerte computer

Hosting

Sikker hosting/webhotel der  altid er er “oppe”.
Vi sørger for at hjemmesiden / shoppen altid virker.
SSL certifikat
Daglig backup

Læs mere»

wayfab Sticker 3

Google Ads

Betal for at ligge øverst på Google.
Vedligeholdelse
Keywords og budgivning
Månedlig rapportering
Løbende sparring

Læs mere»

wayfab Sticker 5

Klippekort

Få lynhurtig hjælp af vores rare specialister.

Betal kun pr. kvarter

Læs mere»

Fortabt i SEO optimering?

Alle de ovenstående tekniske tiltag og optimeringer, kan virke som noget af en mundfuld. We get it. Heldigvis har wayfab sine helt egne webspecialister, som kan hjælpe din virksomhed gennem alle optimeringstrinnene. Så kan du fokusere på lige præcis det, du er god til og lade wayfab stå for din SEO.
Du kan også finde artiklen “Hvad er SEO” i vores vidensbank.

Onepager - Lomholt Woodwork – wayfab

Virksomheder, der stoler på vores service

Bliv synlig med SEO

Vi hjælper dig!

For et hus uden strøm er som en hjemmeside uden SEO. Det fungerer, bevares, men det er bare ikke rigtig fedt.

Lad os tage en snak om et muligt samarbejde, så vi kan hjælpe dig med at synliggøre din virksomhed og hjemmeside med SEO.

wayfab Sticker 9
Jens – wayfab

Få et uforpligtende tilbud på Søgemaskineoptimering.

Der er en grund til, at vi siger: “Jeg googler det lige”, når vi mangler svar på noget. De fleste bruger nemlig Google eller andre søgemaskiner, når de leder efter et specifikt produkt, svar eller ydelse.

Skal din virksomheds hjemmeside rangere højt ved søgemaskiner som Google? Så lad wayfab hjælpe dig med din SEO.

Du kan fange Jens, på 6026 1830. Han sidder klar til at hjælpe dig med alle de spørgsmål du har ang. SEO. Eller udfyld denne formular og Jens kontakter dig snarest.