wayfab tekstforfatter lp animation

Bliv synlig med SEO

Er din hjemmeside søgemaskineoptimeret?

Der er en grund til, at vi siger: “Jeg googler det lige”, når vi mangler svar på noget. De fleste bruger nemlig Google eller andre søgemaskiner, når de leder efter et specifik produkt, svar eller ydelse.

Skal din virksomheds hjemmeside rangere højt ved søgemaskiner som Google? Så lad wayfab hjælpe dig med din SEO.

Skab synlighed med SEO optimering

Ligesom at en tømrer ikke giver sig i kast med at trække strøm og lave elinstallationer i et hus, så behøver du heller ikke være SEO-ekspert og bryde din hjerne med at lave SEO på din hjemmeside. Tømreren hyrer en elektriker til at ordne alt det med strøm, fordi det ikke er vedkommendes spidskompetence.

Se os som din elektriker. Du kan trygt overlade SEO opgaver til os, og samtidig have det fulde overblik. Vi er i dialog med dig gennem hele processen – fra start til slut.

Lad os tage os af din SEO, så du kan koncentrere dig om det, som du og din virksomhed er bedst til.

Og hvad er det så lige præcis vi kan hjælpe med?

wayfab hjerte blaa

Teknisk analyse af din hjemmeside

wayfab hjerte blaa

Teknisk optimering af din hjemmeside

wayfab hjerte blaa

Onsite tekster

wayfab hjerte blaa

Content Marketing

wayfab hjerte blaa

Rapportering

wayfab hjerte blaa

Rådgivning i SEO-arbejde

wayfab hjerte blaa

Undervisning i SEO optimering

wayfab hjerte blaa

Linkbuilding

Derfor skal du investere i SEO!

Det handler om a blive set og gøre sig synlig, når potentielle kunder surfer rundt på nettet for at finde en udbyder af et produkt, service eller ydelse, der kan hjælpe kunden med det opståede behov. Og når der er over 1 milliard søgeresultater til den enkelte søgning, så er det ikke overraskende, at konkurrencen om synlighed på søgemaskinerne er hård.
Det er her, SEO kommer ind i billedet. For med SEO optimering kan du optimere din hjemmeside efter forskellige og relevante søgeord, så du kan optimere chancen for, at du bliver vist som et af de mest relevante søgeresultater, når potentielle kunder søger efter produkter, ydelser eller services, du kan tilbyde.

Vi ved, hvor vigtig SEO er, hvis du vil have en chance for at blive set, når dine potentielle kunder søger i fx Google.

Derfor, lad os hjælpe dig i mål med din SEO, så du kan spare dyrebar tid og bruge den på netop det, du er bedst til.

Bedre SEO
Maria – team wayfab – Projektleder og SoMe specialist

Stop, stop, stop, stop, stop …

Du behøver ikke læse hele siden igennem fra enden til anden. Vi forklarer dig det gerne, så du ikke står tilbage med spørgsmål. Det er nemlig vigtigt for os, at du er tryg og stoler på os. Derfor tager vi dig i hånden hele vejen.

Du er velkommen til bare at ringe os op, så vi kan tage en snak om, hvad wayfab kan tilbyde af hjælp, ekspertise og rådgivning til dig og din forretning.

Du kan fange Maria, projektleder og kommunikationsspecialist, på 6026 1830. Hun sidder klar til at hjælpe dig med alle de spørgsmål du har ang. SEO.

wayfab hjælper dig med SEO

Vi hjælper dig med at optimere din hjemmeside med de nyeste teknikker, så den opfylder kravene til en god rangering.

Vi opsætter nye landingssider med relevante søgeord og skarp, SEO-orienteret tekst. Her er det muligt at have fokus på dine forskellige ydelser eller dit lokalområde. Er du eksempelvis massør i Aarhus, så vil en landingsside til Google-søgningen “Massage Aarhus” være et godt redskab til en god rangering. Det kan også være, at du, som massør, har specialiseret dig i cupping. Så kan du være endnu meres specifik med “Cupping massage Aarhus”. Det styrker din SEO at være så præcis i din tekst, og samtidig gør du konkurrencen mindre ved at afgrænse dit geografiske område og din ydelse.

Vi sørger for, at din hjemmeside er responsiv, så den passer til alle enheders formater. Og så sikre vi at din hjemmeside har relevante søgeord, for at sikre at dens synlighed. Der er SSL-certifikat på alle vores hjemmesider, så der skabes en sikker forbindelse og hjemmesiden undgår at blive straffet af Google.

Derudover sørger vi for, at din hjemmesides billeder loader hurtigt. Det gør vi ved at optimere dem, men samtidig sikre at de er skarpe og flotte. Alt i alt, sørger vi for, at du er godt kørende fra start og gennem hele vores samarbejde.

wayfab booster din virksomhed med de seneste metoder indenfor søgemaskineoptimering.

improve campaign

SEO handler om … Optimering, optimering, optimering

For at opnå den bedste SEO, er det ikke kun din overordnede tekst, der skal optimeres. Vi skal hele vejen rundt.

Dine hjemmesidetekster skal fyldes med relevante søgeord, så din SEO-score øges. Vi hjælper dig med formuleringerne, så vi er sikre på at ramme de relevante søgeord, som dine potentielle kunder vil bruge.

Nedenfor er helt konkrete tiltag, som vi kan tage i brug for at hjælpe dig med at forbedre din SEO.

Billedoptimering

Vi weboptimere dine billeder, så de fylder mindst muligt og loader hurtigst mulig på din side. Samtidig sørger vi selvfølgelig for at dine billeder, logo og grafiske elementer stadig står skarpt og lækkert.

Billedoptimeringen kan kræve en opsætning af lazyload, eller at nogle billeder skal konverteres fra png til jpg eller svg. Det kan være en teknisk udfordring. Ønsker du at undgå sådanne udfordringer, så lad wayfabs tekniske specialist klare opgaven.

l
Optimering af beskrivelser

Udover billedoptimering er der også meta titler og beskrivelser, som skal have en optimering. Det er de titler og beskrivelser, som ses ved dine søgeresultater, før de besøgende klikker på din hjemmeside. De skal altså både vække en potentielle besøgendes interesse, og samtidig have fokus på SEO ved at være relevant ift. din hjemmeside og indeholde dine søgeord.

Når din hjemmeside skal optimeres er det ikke kun det synlig, der skal tjekkes efter. Alle billeder har nemlig en titel og en beskrivelse, som ikke er synlig for den besøgende. De er til gengæld synlige, hvis du laver en søgning på f.eks. Google,, og derfor har de betydning for din SEO.

Vi sørger for at dine billeder indeholder relevant tekst og titel, som beskriver din virksomhed og dens ydelser eller produkter. Samtidig laver vi Alt-tags, som er alternativ tekst, du kan blive fundet på gennem dine billeder.

Relevante blogindlæg

Google rangerer bl.a. sit indhold ud fra, hvor relevant det er for læseren. Hvis du er træningscoach og laver blogindlæg om øvelser, så vil øvelserne være relevante for dem, der søger på træning. Dit indhold vil derfor alt andet lige blive betragtet som meget relevant, og din hjemmeside dermed rangere højere.

Med en blog har du også mulighed for linkbuilding. Du kan i dine indlæg linke videre til andre sider, og dermed skabe trafik.

Oprettelse af landingssider

Som navnet antyder er en landingsside, en side hvor et link “lander”. Det betyder, at hvis nogen laver en søgning på Google, så skal du have en side, der passer til søgningen for at rangere højt. Landingssider er mere specifikke og bygget op således, at den har fokus på en speciel ydelse eller et specielt produkt, som du gerne vil findes på.

Hovedrengøring af backend

En til tider overset optimering er det, vi kalder hovedrengøringen. Her skal der fjernes overflødig kode, billeder, temaer, sidder og kladder der ikke bliver brugt. Din hjemmeside kan nemlig blive langsommere, hvis du eksempelvis har skrifttyper, javascripts eller styling sheets, som er uploadet til din hjemmesides server, men som bare fylder, fordi du ikke længere bruger det.

Opsætning af caching og webp images

Når wayfab så har gjort din hjemmeside fuldt SEO optimeret, så sørger vi også for at den loader hurtigt. Med opsætning af caching sørger vi for, at de besøgendes browser husker billeder og tekst de har set tidligere. Det betyder, at din side er forberedt på den besøgende til næste gang, og derfor kan loade hurtigere, når de besøger din hjemmeside igen.

Det samme formål har webp images. Her generer serveren mindre udgaver af dine billeder, der loader hurtigere. Dette sker selvfølgelig uden at forringe billedernes kvalitet. Disse billeder kan din hjemmeside så kalde frem i stedet for de originale billeder og dermed loade hjemmesiden hurtigere.

Lazyload

Lazyload betyder direkte oversat – doven indlæsning. Begrebet skal ikke ses som negativt, blot fordi det indeholder dovent. Lazyload er nemlig, når billederen på en hjemmeside loader løbende. På den måde behøver alle billederne på hjemmesiden ikke loade på én gang, og dine besøgende vil derfor se en hjemmeside, der loader hurtigere.

Responsivt design

Hvis din hjemmeside er responsiv, betyder det, at den kan tilpasse sig til den besøgendes enhed. Bliver din hjemmeside besøgt fra mobil, tablet eller computer, det er ikke helt ligegyldigt ift. dit design. Google går nemlig op i, om det er muligt at interagere med din hjemmeside og besøge den fra forskellige enheder.

U
Relevante søgeord

Når du skal SEO optimere din hjemmeside, er det vigtigt, at du kender dine søgeord. Vi skal altså finde de søgeord, som er mest relevante for din virksomhed. Herefter er opgaven så at forbedre din SEO ved at få dine søgeord til at optræde ofte i dine tekster, men uden at ødelægge teksterne. Det kan være en udfordring, men hos wayfab har vi styr på tekstforfatning, og er altid klar til at give dig en hjælpende hånd.

Fortabt i SEO optimering?

Alle de ovenstående tekniske tiltag og optimeringer, kan virke som noget af en mundfuld. We get it. Heldigvis har wayfab sin helt egen webspecialist, som kan hjælpe din virksomhed gennem alle optimeringstrinnene. Så kan du fokusere på lige præcis du er god til, og lade wayfab stå for din SEO.

Onepager - Lomholt Woodwork – wayfab

Virksomheder, der stoler på vores service

Bliv synlig med SEO

Vi hjælper dig!

For et hus uden strøm er som en hjemmeside uden SEO. Det fungerer, bevares, men det er bare ikke rigtig fedt.

Lad os tage en snak om et muligt samarbejde, så vi kan hjælpe dig med atsynliggøre din virksomhed og hjemmeside med SEO.

Team wayfab
wayfab - Reklame Bureau - Aarhus

Få et uforpligtende tilbud på hjælp med din SEO

Kontakt wayfab i dag

 

Navn

Email

Vil du gerne ringes op?

Tlf.

Hvor har du fundet os?

Besked