Vi er godkendte SMV:Digital rådgivere

Godkendte SMV:digital rådgivere 2023-2024

Har du læst vores tidligere blogindlæg SMV:Digital – Få tilskud til digital vækst? Så har vi fortalt dig, at du kan få op til 100.000 kr. til at blive klar til fremtiden. Hvis ikke, så hop over på det andet blogindlæg, før du læser videre. I dette blogindlæg vil vi nemlig fortælle dig, at vi er godkendte SMV:Digital rådgivere, og at vi derfor er klar til at hjælpe dig hele vejen.


[read_meter]


Det er nemlig sådan, at i forbindelse med at der skal sættes gang i den digital omstilling i Danmark, er der indført et landsdækkende tiltag. Det skal give tilskud til digital sikkerhed, automatisering, udvikling af e-handel og andre digitaliseringsprojekter blandt små- og mellemstore virksomheder i Danmark.

wayfabs medarbejdere er godkendte SMV:Digital rådgivere, og du kan derfor trygt regne med, at vi guider dig hele vejen. Vi har styr på processen og ved, hvordan du bedst muligt opnår dine ambitioner for digitalisering, så din virksomhed er klar til fremtiden.

Som godkendte SMV:Digital rådgivere har vi været på online kurser, er blevet godkendt af SMV:Digital, og har oprettet vores rådgiver CV. Det er vi ud fra vores kompetencer, og det vi kan tilbyde vores kunder og samarbejdspartnere. At vi er godkendte SMV:Digital rådgivere betyder, at du kan finde os i rådgiverdatabasen.


Hvad er rådgiverdatabasen?

Rådgiverdatabasen er der, hvor SMV:Digital har samlet alle godkendte rådgivere. Her kan du både filtrere mellem kompetencerne:

  • Kompetence
  • E-Handel
  • Digital omstilling
  • Automatisering
  • Grøn Digital Omstilling
  • Tema – Digital bogføring
  • Tema – Digital sikkerhed og dataetik

Og under hver kompetencer kan du yderligere specificere, ved at vælge hvilket speciale de godkendte SMV:Digital rådgivere skal have.

Ydermere kan du vælge hvilke region, som de godkendte SMV:Digital rådgivere, du søger, skal komme fra.

Når du har specificeret, hvad du ønsker, så giver rådgiverdatabasen dig de godkendte SMV:Digital rådgivere, der matcher netop dig og dit projekt. På den måde har du mulighed for at finde lige præcis den rådgiver, der er det bedste match for dig og dine fremtidsambitioner.


Mød wayfabs SMV:Digital rådgivere

Flere af wayfabs medarbejdere er godkendte SMV:Digital rådgivere. Vi vil her præsentere dig kort for tre styks, men hvis du vil lære dem endnu bedre at kende, så kan du læse mere om dem her.


Susanne

Susanne er en af de godkendte SMV:Digital rådgivere, der kan hjælpe dig i mål med din online markedsføring. Det er uanset, om vi snakker e-handelsplatform, webshop og betalingsløsninger, SEO eller projektledelse af flere projekter. Hun rådgiver i mersalg, datadreven markedsføring, kundegenkendelse og meget mere. Susanne sidder altid klar til at hjælpe, og lytter opmærksomt til dig, så ingen muligheder bliver overset.


Anne

Strategisk og praktisk kommunikation ved online markedsføring og sociale medier:

Jeg er vant til at arbejde med mange forskellige kundetyper og brancher – alt fra producenter af facadeplader og nøglesystemer, til dansk design og showrooms for luksusmøbler. Fællesnævneren for alle: E-handel og online markedsføring.


Maia

Maia er wayfabs webudvikler. Hun er en af de godkendte SMV:Digital rådgivere, der ikke bare kan rådgive dig om digital vækst, men som også forstår hele maskineriet bagved. Maia har styr på både udvikling, rådgivning og design, og hun ser altid de løsninger, der er bedst for kunden. Størstedelen af hendes arbejde tager udgangspunkt i data og analyser, som hun læser via webudvikling, programmering, webdesign og opbygning af e-handelsplatforme. Det samme er gældende, når der skal evalueres, og resultater skal afrapporteres.


Hvorfor wayfab som godkendte SMV:Digital rådgivere?

Fordi vi kan komme hele vejen omkring dine drømme og projekter. Vores team består både af kommunikationsspecialist, somespecialist, webudviklinger, projketleder og grafiske designere. På den måde har vi kompetencerne in house til at rådgive dig og din virksomhed, så I kan nå jeres fulde vækstpotentiale online.


Vil du have wayfab med på rejsen? Og har du brug for en godkendt rådgiver, som giver dig en tryg oplevelser, hvor du når dine ambitioner? Så giv os et kald på 6026 1830 eller kontakt os via formularen nedenfor.

Susanne Bertelsen – wayfab

Udfyld kontaktformularen eller giv Susanne et kald på
6026 1830

Flere artikler