wayfab – hjemmesider

Hjemmesider

Opbygning af hjemmesider i WordPress og WooCommerce

Det kan være opsætning af hjemmesider, redesign af eksisterende hjemmesider eller udvidelser af WordPress hjemmesider. Har du brug for hjælp? Så giv os et kald!

Flotte, optimerede og skarpe hjemmesider

Hos wayfab har vi mange års erfaring med udvidelse, redesign og opsætning af hjemmesider. Vi hjælper med alt det tekniske og grafiske, såsom opbygning, hosting, vedligeholdelse, SEO, webdesign, tekstforfatning etc.

Vi stræber altid efter det bedste resultat, og lytter til dig og dine behov hele vejen. Sådan sikre vi, at vi altid leverer flotte, troværdige og brugervenlige hjemmesider.

Når din hjemmeside er i luften, og du med tiden får brug for support eller vedligehold, så står vi klar. Vil du hellere selv administrere din nye hjemmeside? Så hjælper vi dig godt i gang.

wayfab Sticker 4

Webshop

  • Opbygget i WooCommerce – brugervenligt, kompatibelt og super implementerbart.
  • Kan bygges på eksisterende WordPress hjemmesider eller fra bunden.
  • Mulighed for at implementere Google Ads og Facebook annoncer.

Læs mere»

wayfab Sticker 14

Onepager

  • Det perfekte sted at starte, når du skal online hurtigt.
  • Kan bygges på eksisterende WordPress hjemmesider eller fra bunden.
  • Kan altid udvides med flere undersider eller til en webshop.

Læs mere»

wayfab Sticker 5

Redesign

  • Giver et løft til eksisterende hjemmesider.
  • Kommer hele vejen rundt – design, farver, logo, font, tekst etc.
  • wayfab implementerer og programmerer det nye design.

Læs mere»

Stop, stop, stop, stop, stop …

Det er slet ikke nødvendigt at læse hele landingssiden igennem. Vi forklarer dig det hele, så du kan få besvaret dine eventuelle spørsmål. Det er nemlig vigtigt for os, at du kan stole på os og føle dig tryg. Derfor tager vi dig i hånden hele vejen.

Du er altid velkommen til at give os et kald, så vi kan snakke om, hvad wayfab kan tilbyde af hjælp, ekspertise og rådgivning til dig og din forretning.

Du kan fange Susanne, partner og projektleder, på 6026 1830. Hun sidder klar til at hjælpe dig.

SEO a.k.a. søgemaskineoptimering

Med os som samarbejdspartner sørger vi for, at din hjemmeside er SEO-optimeret. Vi tager et kig på alt fra din tekst til tone-of-voice og billedoptimering. Hos wayfab har vi nemlig både webudviklere og tekstforfattere, som til sammen udgør det perfekte match for god SEO.

Alt du skal gøre er at invitere os indenfor i din virksomhed, så vi får indblik i, hvor din hjemmeside skal SEO optimeres.

Vi sørger for at komme omkring din hjemmeside fra ende til anden, så vi er sikre på, at din virksomhed er synlig online.

Hvad er det der SEO?

SEO, eller søgemaskineoptimering, handler om din placering ved søgninger hos eksempelvis Google. Ligger din hjemmeside på side 1, 2 eller 3? Vi har mange års erfaring med SEO, og hjælper dig hele vejen til at nå og beholde en god placering.

Hvorfor er SEO lige så vigtigt?

SEO er altafgørende, hvis du vil være synlig hos søgemaskinerne og dermed nå potentielle kunder. Uden en SEO optimeret hjemmeside risikerer du at gå glip af kunder, indtjening og omtale. Lad wayfab hjælpe dig, og undgå at du bliver straffet af Google.

Fuldt optimeret

Når vi hjælper dig med at opnå en god SEO, så skal vi ikke kun se på din tekst. Vi skal hele vejen rundt. Vi tager et kig på dine søgeord, billedoptimering, tekstforfatning, optimering af beskrivelser, oprydning på hjemmeside og meget mere. Læs meget mere om hvad vi kan gøre for dig og din hjemmeside her.

Brugervenlige hjemmesider med et professionelt udtryk

Hjemmesider skal tilpasses behov. Der er nemlig ingen løsning, som fungerer for alle. Derfor laver vi skræddersyet hjemmesider, der kan tilpasses netop dine behov. Det gælder også eksisterende hjemmesider, der har brug for et redesign.

Giv os et kald på 60 26 18 30, og vi giver dig et tilbud på at opnå dit fulde potentiale online. Vi leverer altid flotte, optimeret, responsive hjemmesider.

Pris på hjemmesider

Vi giver priser på hjemmesider helt uden binding. Men altid med mulighed for vedligehold og support

Vores priser på hjemmesider starter på 6.998 ,- …..

Hjemmesider – Grafik design – Google Ads – wayfab

Se nogle af vores eksempler på hjemmesider

Hjemmesider – Cama Mind – wayfab
hassingholbeck hjemmeside
Helheden hjemmeside wayfab 1
Hjemmesider – Lægeklinikken i Odder – wayfab<br />
Ry Kano hjemmeside wayfab
Hjemmesider – Malerfirmaet Dueholm – wayfab

Vedligeholdelse og support til hjemmesider

Alt online udvikler sig. Det bliver hurtigere, smartere og mere optimeret. Der skal hjemmesider selvfølgelig kunne følge med. Vi tilbyder derfor altid en vedligeholdelses- og supportaftale til vores kunder. Så er ingen ladt i stikken. Opstår der udfordringer, så er vi aldrig mere end et opkald væk.
Læs meget mere om vores vedligeholdelses- og supportaftaler for hjemmesider her.

VIP – wayfab reklamebureau Aarhus
wayfab - Reklame Bureau - Aarhus

Vi giver uforpligtende tilbud på hjemmesider