fbpx

we make fab

hjemmesider

Hos wayfab har vi stor erfaring med opbygning og re-design af hjemmesider, og vi imødekommer lige præcis dine ønsker.

Vi kan hjælpe med alt – opsætning, programmering, hosting, søgemaskineoptimering, valg af design, tekstforfatning og ikke mindst synlighed.

Hjemmesider i alle former, farver og formater

En god hjemmeside er alfa-omega, når du vil optimere og/eller brande eller re-brande din virksomhed. Skal du have bygget en hjemmeside fra bunden? Den klarer vi! Derudover hjælper vi især med følgende tre typer hjemmesideprojekter:

wayfabs hvid hjerte

Webshop

wayfabs sort hjerte

Onepager

wayfabs hvid hjerte

Redesign

hjemmeside lavet af wayfab

Webshop

Hos wayfab laver vi en gennemført opsætning af din webshop – og med mange års erfaring er vi ganske habile til det! Vi laver opsætningen, vi designer, og vi sørger for annoncering.

Vi arbejder med WooCommerce, der på markedet er særligt anvendeligt og populært – og det med rette. WooCommerce er brugervenligt, kompatibelt og super implementerbart.

Skal vi være mere tekniske, så er det, sagt kort og kondenseret, et system, der arbejder som et plugin til WordPress, og al administration af webshoppen kan klares via kontrolpanelet heri.

Altså; implementerer du WooCommerce, bliver din hjemmeside simpelthen til en webshop.

Forvent et skarpt og professionelt stykke arbejde udført af vores dygtige team – naturligvis i løbende dialog med dig og din virksomhed, så du sikres et tilfredsstillende produkt.

Priser fra 19.998,-

Klik, klik, klik → Tak for din bestilling – din ordre er på vej!

Høj hyppighed af forekomsten af ovenstående scenarie er lige præcis succeskriteriet for en velfungerende webshop, og dermed omdrejningspunktet for vores arbejde – det ved vi, det har vi for øje og, ikke mindst, det kan vi. Kontakt os og hør mere.

wayfab - Hjemmeside Design - Reklame Bureau - Aarhus

Onepager

Onepagers er – som navnet antyder – kun én side, der indeholder væsentlige informationer om et givent produkt eller en ydelse. Det er altså ikke en hjemmeside i klassisk forstand, og der findes ikke links og undermenuer, der sender potentielle kunder videre til andre sider.

En onepager tillader dig at videregive informationer grundigt – og præcist! Eftersom du ikke har megen plads at gøre med, er det særdeles vigtigt, at teksten er knivskarp, og designet er lækkert.

Hos wayfab er opbygning og design af onepagers en af vores spidskompetencer.

Priser fra 6.998,-

Redesign af hjemmesider

1, 2, 3. Prøv engang at tælle – det går hurtigt, ikke? Tre sekunder, så længe har du i gennemsnit, når du skal fastholde en potentiel kunde.

Derfor er det af yderste vigtighed, at din hjemmeside oser af kvalitet, professionalisme og lækkert design. Den skal være strømlinet, up-to-date, overskuelig og tidssvarende, og den skal tale kundens sprog. Der er altså en lang række forventninger, der skal indfries – og det kan vi hjælpe dig med.

Vi har mangeårig erfaring med re-design af hjemmesider, og vi forstår vigtigheden heraf. Vi investerer den nødvendige tid og de fornødne kræfter i at skræddersy en løsning til lige præcis dig, så du kan spejle dig selv og din forretning, og dit budskab rammer den helt rette målgruppe. Vi ser din side og din shop efter i sømmene og kommer herefter med vores kvalificerede bud på optimeringer – alt dette naturligvis i tæt samarbejde.

Med dybdegående kendskab til markedet giver vi din hjemmeside et grundigt eftersyn – du vil blive overrasket over, hvor stor en betydning det efterfølgende vil have for din forretning.

let’s make your

way fab’ulous

Udover et lækkert grafisk design, der (naturligvis) matcher dine ønsker, så kan wayfab også hjælpe dig med at gøre designet responsivt. Et responsivt design betyder, at din side automatisk vil tilpasse sig alle skærme – det være sig smartphones og mobiltelefoner, tablets og iPads, mv.

En god hjemmeside er alfa-omega, når du vil optimere og/eller brande eller re-brande din virksomhed. Når du annoncerer på sociale medier eller søgemaskiner som Google, så vil potentielle kunder netop lande på din virksomheds hjemmeside – i første ombæring på din landingsside – og det er hér, du skal fastholde kunden.

Hvis du ikke formår at vække kundens interesse, er penge brugt på annoncering ganske enkelt spildt – og det ka’ vi ikke ha’!

Kontakt os og indhent et tilbud på en fab hjemmeside til dig.

wayfab - Reklame Bureau - Aarhus

Bliv fab online med wayfab

Få et uforpligtende tilbud på en hjemmeside

wayfab logo circle pink hvid
error: Content is protected !!