Hvor mange penge skal man bruge på Google Ads?

Hvor mange penge skal man bruge på Google Ads?

Hvor mange penge skal man bruge på Google Ads?

Det er lidt det samme som at spørge: “Hvor mange penge skal man bruge på at købe en bil?”. For det kommer helt an på, hvor hurtigt det skal gå, hvor vildt maskinrummet skal være, og hvor langt du vil køre literen.

Budget til Google

Hos wayfab bruger vi en tommelfingerregel der hedder et minimum 150 kr. pr. kampagne pr. dag – og du kan faktisk godt komme ud for, at vi siger noget helt andet til dig. Hvorfor?

Fordi det kommer an på ,hvad du gerne vil sælge og hvor mange der gerne vil byde ind på dine søgeord. Så når vi giver en anbefaling til vores kunder, er det ud fra en søgeordsanalyse og det fodarbejde vi laver, inden vi går i gang med at kaste penge efter Google.

Læs vores artikel “Hvorfor bruge Google Ads?”

Kan Google Ads betale sig? – wayfab

Hvad koster det at få nogen til at styre Google Ads?

Der er et hav af folk, der gerne vil lave Google Ads, og der er faktisk nogen af dem, der er rigtig gode til det. Men der er også nogen, der ikke helt sparker bolden i mål – og det kan blive rigtig dyrt for dig i længden.

Hos wayfab er vi ikke de dyreste på markedet, men heller ikke de billigste – til gengæld gør vi et stort nummer ud af, at vores kunder ved, hvad vi laver for de penge de bruger på os og på Google. Derfor rapporterer vi månedligt og tjekker ind med vores kunder, for at høre, om de også oplever en positiv forandring.
Her kan du se vores Google Ads priser og pakker >>

Har du brug for hjælp til Google Ads?

Hos wayfab har vi både teknisk know-how og speciale i annoncer der sparker røv – den perfekte kombi, når der skal laves Google Ads.

wayfab er Certificeret Google Partner

Moenster
Susanne Bertelsen – wayfab

Udfyld kontaktformularen eller giv Susanne et kald på
6026 1830

Flere artikler