Kan man selv annoncere på Google Ads?

Kan man selv annoncere på Google Ads?

Kan man selv annoncere på Google Ads?

De fleste kan komme et okay stykke vej med Google Ads, hvis de bruger nok tid på det. Men der er faktisk ikke altid så ligetil.

De grundlæggende principper

Der findes mange rigtig gode ressourcer, guides og værktøjer online, hvor du kan lære de grundlæggende principper for annoncering på Google. Kvaliteten kan godt være lidt svingende – og du bør være særlig opmærksom på, hvornår det er fra, da Google Ads er i konstant forandring.

Hvorfor bruge et bureau til Google Ads?

Det helt korte svar: Fordi vi sandsynligvis kan gøre det hurtigere og bedre. Det er ikke en kritik af din egen Google Ads-indsats – men fordi vi arbejder med det dagligt og snakker samme sprog som Googles algoritme, har vi altså bare en fordel.

En god Google Ads-specialist tager løbende højde for de seneste algoritmeændringer og de best-practices, som Google løbende sender ud. Samtidig kan vi gå et spadestik dybere og bruger aktivt de indsamlede data til løbende at forbedre kampagner og annoncer.

Kan man selv annoncere på Google Ads? – wayfab

Får du selv optimeret på dine Google Ads?

Godt nok er det en gammel traver, men nu nævner vi det lige: tid er penge. Så det er faktisk værd at overveje, om din tid er brugt bedst på at lave Google Ads selv, eller på at drive din kerneforretning og lave business.

Vi ved godt, det ikke er alle, der er klar til at smide reklamebureau-penge efter Google Ads, når der også skal være budget til Google – men måske det på sigt giver god mening, at en ekspert bruger 1 time på det, du bruger 4 timer på.
Hvis du mangler lidt mere info, så kan du læse vores artikel: “Hvad er Google Ads?“.

Har du brug for hjælp til Google Ads?

Så har wayfab både teknisk know-how og speciale i gode annoncer – den perfekte kombi, når der skal laves Google Ads.

Anne wayfab – Kommunikations Specialist

Giv Anne et kald på
6026 1830

eller udfyld formularen

Flere artikler