Kan man selv lave SEO?

Kan man selv lave SEO? – wayfab

Kan man selv lave SEO?

Stort set uanset hvem du er, kan du selv gå i gang med at lave SEO på din hjemmeside. Men … det er faktisk ikke nødvendigvis så nemt, som det ser ud.

De grundlæggende principper

Der findes mange rigtig gode ressourcer, guides og værktøjer online, hvor du kan lære SEOs grundlæggende principper. De fleste er heldigvis nemme at gå til – og det er bare at gå i gang. Husk at lidt er bedre end nul.

Hvorfor så bruge en SEO-specialist?

Det helt korte svar: Fordi vi sandsynligvis kan gøre det hurtigere og bedre. Det er ikke en kritik af din egen SEO-indsats – men fordi vi arbejder med det dagligt og snakker samme sprog som Googles algoritme, har vi altså bare en fordel.

En god SEO-specialist tager løbende højde for de seneste algoritmeændringer og de best-practices, som Google løbende sender ud. Samtidig kan vi gå et spadestik dybere og kigge på structured data, opbygning af topic clusters og brugerrejsen på siden.

Hvad er SEO? - wayfab

Får du selv lavet SEO?

Godt nok er det en gammel traver, men nu nævner vi det lige: tid er penge. Så det er faktisk værd at overveje, om din tid er brugt bedst på at lave SEO selv, eller på at drive din kerneforretning og lave business.

Vi ved godt, det ikke er alle, der er klar til at smide reklamebureau-penge efter SEO – men måske det på sigt giver god mening at en ekspert bruger 1 time på det, du bruger 4 timer på.

Har du brug for hjælp til SEO?

Så har wayfab både teknisk know-how og speciale i godt indhold – den perfekte kombi, når der skal laves SEO.

Susanne Bertelsen – wayfab

Udfyld kontaktformularen eller giv Susanne et kald på
6026 1830

Flere artikler