hjælp-til-sociale-medier-med-wayfab

Har du brug for

Hjælp til sociale medier?

Få dine kunders hjerter til at banke…

Vær til stede, der hvor dine kunder allerede er 

 Synlighed, synlighed, synlighed.

Det kan vi ikke sige nok. For selvom du har et fantastisk produkt eller ydelse, så hjælper det ikke meget, hvis dine kunder ikke ved, du eksisterer eller bliver mindet om det – heller ikke på sociale medier.

Men hvordan får du dine kunders hjerter til at banke for dit produkt og din forretning?

Meget simpelt – du gør dig synlig, der hvor de er. Med skarpt og relevant organisk indhold på sociale medier kan du faktisk komme helt ind i stuen, soveværelset eller med på toilettet (og du ved det godt) hos potentielle kunder – og hvem vil ikke det?

Anse det på samme måde, som at du strategisk kan placere din butik på strøget, hvor der i forvejen er en stor kundestrøm – eller du kan placere den lang ude på Lars tynd…. mark.

Men hvorfor bruge hjælp til sociale medier?

Fordi med en skarp strategi og en masse viden om målgrupper og platforme kan vi sammen få din virksomhed til at nå meget længere ud.

Derfor anbefaler vi hos wayfab en always-on tilgang, hvor vi gerne hjælper med strategi, sparring og content creation på organisk indhold til dine sociale medier.

Det bidrager alt sammen til, at dine kunder bliver bevidste om, hvad du kan skabe af værdi for dem – og hvorfor de skal vælge dig frem for konkurrenterne. Strategien er at gøre din virksomhed tredimentionel – simpelthen at give den en spændende og karismatisk personlighed.

Når vi siger nå længere ud, så handler det i bund og grund om at skabe et godt førstehåndsindtryk af din virksomhed. Det lyder måske fjollet, men det er altafgørende for, om nye potentielle kunder udvikler sig til loyale kunder eller går lige forbi butikken og glemmer alt om det.

For med en lækker scorekarl af en personlighed, kan din virksomhed score selv den mindst interessede kunde.

Vi eeeeelsker at snakke!

Du behøver ikke læse hele landingssiden igennem fra enden til anden. Vi forklarer dig det gerne, hvis du har brug for hjælp til sociale medier, så du ikke står tilbage med spørgsmål. Det er nemlig vigtigt for os, at du er tryg og stoler på os. Derfor tager vi dig i hånden hele vejen.

Du er velkommen til bare at ringe Susanne op, så vi kan tage en snak om, hvad wayfab kan tilbyde af ekspertise, rådgivning og hjælp til sociale medier for dig og din forretning.

Du kan fange Susanne på 6026 1830. Hun er klar til at hjælpe dig.

Hjælp til sociale medier = hjælp med hele paletten

wayfab Sticker 1 1
Hv-spørgsmål skaber din strategi

Ved at spørge dig selv; hvem, hvad, hvornår, hvorfor og hvordan, kan du via svarene skabe en strategi med konkrete retningslinjer for dine sociale medier. På den måde sørger du for, at den strategiske linje er på plads, før du begynder at kaste dig ud i at skabe indhold til dine sociale medier.

Hos wayfab kan vi lave en skarp strategi for din SoMe, der skal være med til at sørge for, at du bliver synlig, skaber trafik til din hjemmeside eller engagerer din målgruppe med dit indhold på sociale medier.

wayfab Sticker 7
Et årshjul giver dig overblik

Årshjulet er det overordnede overblik for dit indhold til sociale medier. Et årshjul hjælper dig nemlig med at holde styr på sæsoner og tidsspecifikke kampagner eller tilbud, som er relevant for dit brand.

Med et overblik fra et årshjul gør du kun processen med at skabe og planlægge dit SoMe indhold nemmere for dig selv.

wayfab Sticker 14 1
Planlægning er nøglen til succes

Det skal være slut med “hovsa – panik – gud, nu skal jeg også huske at lave indhold til SoMe for det her”. I stedet skal du sikre dig, at du har planlagt dit indhold uger eller måneder frem i tiden. Dermed vil du altid have relevant, gennemarbejdet SoMe indhold i din pipeline, som din målgruppe vil sætte pris på.

Det er en tidskrævende proces, man er nødt til at sætte ressourcer af til. Men bare rolig, vi står klar til at hjælpe dig med dine sociale medier.

wayfab Sticker 2 1
Godt organisk indhold aktiverer dine kunder

Godt indhold er relevant, skiller sig ud fra mængden og kan skabe værdi for din målgruppe.

Men godt indhold hænger ikke på træerne. Det kræver både, at man kender sin målgruppe, har indsigter i tidens tendenser, og at man har en strømlinet, genkendelig identitet – både visuelt og i sin tone-of-voice.

Med wayfab som samarbejdspartner sørger vi for alt fra kreativ idéudvikling til praktisk eksekvering af dine sociale medier.

wayfab Sticker 3 1
Find de rigtige platforme for dig

Du skal være der, hvor dine kunder er og med det rigtige indhold. Derfor nytter det ikke noget, at du er tilstede på alle platforme, hvis din målgruppe ikke er tilstede.

Der ligger derfor en masse overvejelser bag ethvert til- eller fravalg af indhold på et socialt medie. Vi kan hjælpe dig med at finde den eller de rigtige platforme for dig, så du for mest muligt ud af dit indhold til sociale medier. Lær at navigere mellem de sociale medier her.

wayfab Sticker 13
wayfab’s the way to go

Selvom det aldrig har været nemmere at nå dine målgrupper, er det ikke nødvendigvis blevet tilsvarende lettere med sociale medier.

Hver dag skal din målgruppe forsøge at navigere i et hav af indtryk med forskellige virkemidler fra forskellige afsendere. Derfor kan det være en udfordring at skille sig ud, så din målgruppe ser dig – og ikke dine konkurrenter.

Vi hjælper dig med at ramme plet på alt fra strategi, årshjul, planlægning og SoMe indhold, når du får hjælp til sociale medier af wayfab.

Læs om vores andre ydelser

wayfab hjerte computer

Hosting

Sikker hosting/webhotel der  altid er er "oppe".
Vi sørger for at hjemmesiden / shoppen altid virker.
SSL certifikat
Daglig backup

Læs mere»

wayfab Sticker 14

SEO

Kom øverst i Google søgningerne.
Fuld gennemsigtighed om mål og resultater.
Halvårlig søgeordsanalyse
Intern linkbuilding

Læs mere»

wayfab Sticker 3

Google Ads

Betal for at ligge øverst på Google.
Vedligeholdelse
Keywords og budgivning
Månedlig rapportering
Løbende sparring

Læs mere»

wayfab Sticker 5

Klippekort

Få lynhurtig hjælp af vores rare specialister.

Betal kun pr. kvarter

Læs mere»

wayfab - Reklame Bureau - Aarhus

Få et uforpligtende tilbud på hjælp til sociale medier

Bliv fab på SoMe med wayfab