hjælp-til-sociale-medier-med-wayfab

Har du brug for

Hjælp til sociale medier?

Få dine kunders hjerter til at banke …

Få et uforpligtende tilbud på hjælp til sociale medier med wayfab som din samarbejdspartner.
Hos wayfab har vi mange års erfaring med strategisk rådgivning og udvikling af indhold til sociale medier.

Vi går strategisk til værks, og fokuserer på at fange din virksomheds essens og kerne i både strategi og indhold.

Giver du dine kunder bankende hjerter
med dine opslag på sociale medier?

Svar på spørgsmålene herunder, og find ud af, om du har burg for hjælp til sociale medier.

Skaber dit indhold på sociale medier værdi for dine kunder?

Er dine sociale mediers indhold relevante for dine kunder?

Udviser dit indhold på sociale medier empati for dine kunders nuværende situation?

Gør indholdet på dine sociale medier det tydeligt, hvordan du skiller dig ud fra konkurrenterne?

Skaber dine dit indhold på sociale medier tilfredsstillende resultater?

Skaber dit indhold på sociale medier engagement og interaktion blandt dine kunder?

Kan du svare nej eller ved ikke til bare et af spørgsmålene? Så kan vi måske hjælpe dig med at få de hjerter til at banke med skarpt indhold på SoMe, der er bundet i en håndgribelig SoMe strategi. Få et uforpligtende tilbud på hjælp til sociale medier ved at udfylde kontaktformularen nederst på siden her.

Stop, stop, stop, stop, stop …

Du behøver ikke læse hele landingssiden igennem fra enden til anden. Vi forklarer dig det gerne, hvis du har brug for hjælp til sociale medier, så du ikke står tilbage med spørgsmål. Det er nemlig vigtigt for os, at du er tryg og stoler på os. Derfor tager vi dig i hånden hele vejen.

Du er velkommen til bare at ringe os op, så vi kan tage en snak om, hvad wayfab kan tilbyde af ekspertise, rådgivning og hjælp til sociale medier for dig og din forretning.

Du kan fange en af vores kommunikationsspecialister på 6026 1830. Her sidder klar til at hjælpe dig.

Brug for hjælp til sociale medier? Lad os hjælpe dig med at give dine kunder bankende hjerter!

 Synlighed, synlighed, synlighed.

I dag kan man ikke sige det nok. For selvom du har et fantastisk produkt eller ydelse, så hjælper det ikke meget, hvis dine kunder ikke ved, du eksisterer – heller ikke på sociale medier.

Men hvordan får du dine kunders hjerter til at banke for dit produkt og din forretning?

Meget simpelt – du gør dig synlig, der hvor de er. Og med skarpt og relevant indhold på sociale medier kan du faktisk komme helt ind i stuen, soveværelset eller med på toilettet (og du ved det godt) hos potentielle kunder – og hvem vil ikke det?
For med synlighed på de sociale medier bliver dine kunder bevidste om, hvad du kan skabe af værdi for dem – og hvorfor de skal vælge dig frem for konkurrenterne.

Men hvorfor skal du bruge penge på hjælp til sociale medier? Jo, se på det som en fysisk butik …
Vil du ligge i en baggård med skodder for vinduerne, eller vil du være midt på strøget med strømlinede udstillingsvinduer, åben dør og et indbydende lys? Sidstnævnte lyder bedst, ikke?

Og det er dét, skarpt og relevant indhold på sociale medier kan! Og det er dét, vi hos wayfab kan hjælpe dig med!

Lad os sammen give dine kunder bankende hjerter med hjælp til sociale medier.

Hjælp til sociale medier = hjælp med hele paletten

Hv-spørgsmål skaber din strategi

Ved at spørge dig selv; hvem, hvad, hvornår, hvorfor og hvordan, kan du via svarene skabe en strategi med konkrete retningslinjer for dine sociale medier. På den måde sørger du for, at den strategiske linje er på plads, før du begynder at kaste dig ud i at skabe indhold til dine sociale medier.

Hos wayfab kan vi lave en skarp strategi for din SoMe, der skal være med til at sørge for, at du bliver synlig, skaber trafik til din hjemmeside eller engagerer din målgruppe emd dit indhold på sociale medier.

Et årshjul giver dig overblik

Årshjulet er det overordnede overblik for dit indhold til sociale medier. Et årshjul hjælper dig nemlig med at holde styr på sæsoner og tidsspecifikke kampagner eller tilbud, som er relevant for dit brand.

Med et overblik fra et årshjul gør du kun processen med at skabe og planlægge dit SoMe indhold nemmere for dig selv.

Planlægning er nøglen til succes

Det skal være slut med “hovsa – panik – gud, nu skal jeg også huske at lave indhold til SoMe for det her”. I stedet skal du sikre dig, at du har planlagt dit indhold uger eller måneder frem i tiden. Dermed vil du altid have relevant, gennemarbejdet SoMe indhold i din pipeline, som din målgruppe vil sætte pris på.

Det er en tidskrævende proces, man er nødt til at sætte ressourcer af til. Men bare rolig, vi står klar til at hjælpe dig med dine sociale medier.

Godt indhold aktiverer dine kunder

Godt indhold er relevant, skiller sig ud fra mængden og kan skabe værdi for din målgruppe.

Men godt indhold hænger ikke på træerne. Det kræver både, at man kender sin målgruppe, har indsigter i tidens tendenser, og at man har en strømlinet, genkendelig identitet – både visuelt og i sin tone-of-voice.

Med wayfab som samarbejdspartner sørger vi for alt fra kreativ idéudvikling til praktisk eksekvering af dine sociale medier.

Find de rigtige platforme for dig

Du skal være der, hvor dine kunder er og med det rigtige indhold. Derfor nytter det ikke noget, at du er tilstede på alle platforme, hvis din målgruppe ikke er tilstede.

Der ligger derfor en masse overvejelser bag ethvert til- eller fravalg af indhold på et socialt medie. Vi kan hjælpe dig med at finde den eller de rigtige platforme for dig, så du for mest muligt ud af dit indhold til sociale medier.

hjælp til sociale medier

Selvom det aldrig har været nemmere at nå dine målgrupper, er det ikke nødvendigvis blevet tilsvarende lettere med sociale medier.

Hver dag skal din målgruppe forsøge at navigere i et hav af indtryk med forskellige virkemidler fra forskellige afsendere. Derfor kan det være en udfordring at skille sig ud, så din målgruppe ser dig – og ikke dine konkurrenter.

Vi hjælper dig med at ramme plet på alt fra strategi, årshjul, planlægning og SoMe indhold, når du får hjælp til sociale medier af wayfab.

Vores kunder, der har fået hjælp til sociale medier, siger …

“Jeg fik anbefalet wayfab som gode samarbejdspartnere, da jeg skulle synliggøre min uddannelsesvirksomhed humanum. Jeg var til indledende møde i Aarhus, hvor det blev tydeligt, at den faglighed og den indlevelse i, hvilken virksomhed jeg har, den får jeg hos wayfab.

Jeg valgte klippekortsordningen hos wayfab, da jeg netop herved kan gøre brug af de forskellige kompetencer som medarbejderne i wayfab har.

Klippekortordningen er en virkelig god løsning, når du begynder at kigge ind i din virksomhed, i din markedsføringsstrategi, på din hjemmeside etc. Det er netop, fordi det, du har brug for, aftaler du løbende med wayfab således ,at dine behov for hjælp og sparring bliver tilpasset undervejs i processen.

Ligesom jeg selv blev anbefalet wayfab, vil jeg meget gerne give mine bedste anbefalinger videre”

Anne-Dorthe Bertelsen

Stifter og ejer af humanum, humanum.nu

Godt vi valgte wayfab til at hjælpe os med vores markedsføring!
Vi er vildt glade for det gode samarbejde med wayfab. De har hurtigt fået en forståelse for vores koncept, og de viser en oprigtig interesse deri.

wayfab er nytænkende og professionelle. De kommer med idéer og rådgiver os, samt skaber os nye kontakter igennem deres netværk.

Vi er altid fyldt med ny energi og mod til at kaste os ud i noget nyt, når vi har haft møde med dem.

wayfab spørger altid ind til vores ønsker og hjælper os med at føre dem ud i livet, så vi sammen kan nå hen til de mål og ønsker, vi har.

Vi vil til enhver tid anbefale wayfab, hvis du ønsker nogle knalddygtige og engagerede kvinder til at hjælpe dig med din markedsføring.

De største anbefalinger herfra.

Marie-Louise og Lene

UngeSporet, ungesporet.dk

Lisa Klok
Lisa Klok
Lisa Klok

Brug for hjælp til sociale medier?

wayfab sørger for din professionelle tilstedeværelse på sociale medier

Med os som samarbejdspartner sørger vi for alt fra kreativ idéudvikling til praktisk eksekvering af alt eller dele af dit indhold til dine sociale medier. Vi sørger for, at både design, grafik, tekst og tone-of-voice spiller sammen i alt indhold og er i overensstemmelse med jeres brand.

Alt du skal gøre er at være den, der kommer med inputs og agerer community manager på dine sociale medier.

På den måde er det dit brands budskaber og værdier, der brænder igennem på enhver platform, uden at du skal gøre den nogen stor indsats.

SoMe indholdets treeninghed

Det tekniske geni

Det tekniske geni er den, der klargører og sætter platformen op, bevarer overblikket og kan læse de tal, analyseværktøjet spytter ud i den anden ende. Med teknisk snilde og en kæmpe omgang erfaring er det geniet, der får indholdet ud til din målgruppe og indhenter data derfra.

Den skarpe tekst-connaisseur

I modsætningen til det tekniske geni, så er det selvfølgelig tekstforfatteren eller tekst-connaisseuren, der har helt styr på tekst og kommunikation. Derfor er det naturligvis også denne, der skaber skarpe budskaber og indlevende tekster til dine sociale medier.

Den grafiske kreatør

Den grafiske kreatør sørger for, at budskaberne i din annoncering kommer til live eller bliver blikfang med farver, former, billeder, animationer eller video. Det er oftest også den grafiske kreatør, der står for at samle hele essensen af indholdet på dine sociale medier i ét enkelt kreativt mesterværk.

Fælles for alle tre talenter er, at de ikke kan undværes, når man skal skabe en sammenhængende, skarp, fængende og resultatgivende indsats med sine sociale medier. Det er derfor, vi kalder dem en treenighed.

Ram plet med hjælp til dine sociale medier

Vi guider dig!

Vi er klar til at varetage opgaven professionelt og i overensstemmelse med dit brand. Og vi rykker selvfølgelig også hurtigt, når først vi kommer i gang.

Lad os hjælpe dig med sociale medier!

Team wayfab
wayfab - Reklame Bureau - Aarhus

Få et uforpligtende tilbud på hjælp til sociale medier

Bliv fab på SoMe med wayfab