Hvad er forskellen på SEM og Google Ads?

Hvad er forskellen på SEM og Google Ads? – wayfab

Hvad er forskellen på SEM og Google Ads?

SEM, som står for Search Engine Marketing, er en overordnet markedsføringsstrategi, der fokuserer på søgemaskiner som Google. SEM dækker over både betalt annoncering og organiske søgemaskineoptimering. Du kan altid læse mere om forskellen mellem SEO og SEM her.

Google Ads refererer specifikt til annoncering på og via Google. Her bliver dine annoncer blandt andet vist i Googles søgeresultater og på platforme som YouTube og andre sider i Googles Display-netværk.

Forskellen mellem Google Ads og SEM

Forskellen mellem Google Ads og SEM ligger i deres fokus og omfang. SEM er både de organiske og betalte metoder, man kan bruge for at blive vist først i søgeresultaterne – også på søgemaskiner som Bing eller Yahoo. Google Ads hører ind under SEM-paraplyen, og er specifikt de annoncer man kan få vist via Googles platforme og samarbejder.

To sider af samme sag

Skal man så starte med Google Ads eller gå direkte på den mere overordnede SEM? Det kommer an på din virksomheds mål og hvem i gerne vil vises for. Hvor Google Ads er en specifik indsats, giver SEM dig muligheden for at integrere betalte og organiske strategier til at øge synligheden på flere forskellige søgemaskiner.

Har du brug for hjælp til Google Ads eller SEM? Så har wayfab både teknisk know-how og speciale i SEO og SEM – den perfekte kombi, når der skal laves du skal have flere visninger online.

Har du brug for hjælp til Google Ads eller SEM?

Hos wayfab har vi både teknisk know-how og speciale i godt indhold – den perfekte kombi, uanset om der skal laves Google Ads eller SEM.

Rabat på Google Ads

Har du købt en hjemmeside hos wayfab indenfor de sidste 12 måneder, får du opstarten gratis
VIP – wayfab reklamebureau Aarhus

Google Ads rabatkupon

Som hjælp til at komme godt i gang med Google Ads, giver Google dig 3.000 kr i annoncekredit, når du har brugt 3.000 kr.
Se betingelser og vilkår her.

wayfab er Certificeret Google Partner

Moenster
Susanne Bertelsen – wayfab

Udfyld kontaktformularen eller giv Susanne et kald på
6026 1830

Flere artikler