wayfab Sticker 4

Onepager

Hurtigt online med en Onepager fra wayfab

Det er ikke alle, som i første omgang har brug for en klassisk og fuldt udvidet hjemmeside. Har du mere brug for at være synlig online og have et sted at sende dine potentielle kunder hen? Så kan en onepager være den helt rette løsning.

Onepager – Forenede Boligejere – wayfab

Onepager

En onepager er en hjemmeside på én side.

Den ene side giver de besøgende al den nødvendige viden om din virksomhed.

Teksten er kort og knivskarp, og byder ikke på en længere redegørelse for dine produkter ydelser. Den er simpel, præcis og overskuelig, men stadig fyldestgørende.
De fleste bruger i dag deres mobiler, når de surfer på nettet. Her passer en onepager supergodt til. En onepager er nemlig ekstremt brugervenlig, fordi dine besøgende kun skal scrolle gennem én side.

Med en onepager synliggører du dig for kunden, der nu vil vide, at du eksisterer som en spiller på markedet.

Stop, stop, stop, stop, stop …

Du behøver ikke læse hele siden igennem fra enden til anden. Vi forklarer dig det gerne, så du ikke står tilbage med spørgsmål. Det er nemlig vigtigt for os, at du er tryg og stoler på os. Derfor tager vi dig i hånden hele vejen.

Du er velkommen til bare at ringe os op, så vi kan tage en snak om, hvad wayfab kan tilbyde af hjælp, ekspertise og rådgivning til dig og din forretning.

Du kan fange Susanne, partner og projektleder, på 6026 1830. Hun sidder klar til at hjælpe dig med alle de spørgsmål du har ang. din nye onepager.

Fordele ved en onepager

wayfab Sticker 1 1

Budgetvenlig kvalitet

En onepager er en budgetvenlig udgave af en fuldt udviklet hjemmeside. Her har du mulighed for at komme i gang for en mindre pose penge, uden at skulle gå på kompromis med kvaliteten. En onepager kan nemlig også SEO optimeres, så den kan findes af f.eks. Google.

wayfab Sticker 2 1

Overskuelig præsentation

Vi har mindre tid end nogensinde før til at fange andres opmærksomhed.
Med en onepager behøver dine besøgende ikke at klikke sig gennem flere forskellige sider, for at få et indblik i hvem din virksomhed er. En onepager kræver nemlig at du er skarp og præcis i din kommunikation. Hvis du til gengæld har meget indhold, som du gerne vil dele ud af, så er en fuldt udviklet hjemmeside en bedre løsning.

wayfab Sticker 5 1

Hurtigt i gang

Med en onepager kommer du lynhurtigt fra start. I stedet for at bruge oceaner af tid på at gennemtænke og opbygge en stor hjemmeside, kan du med en onepager komme hurtigt online. På den måde får du testet din idé af, får feedback på indholdet, og du kan begynde at henvise potentielle kunder til din platform.
wayfab Sticker 3

Med på farten

De fleste tilgår hjemmesider, ligesom deres sociale medier, via mobilen. Vi er verdensmestre i at scrolle. Og er en hjemmeside for langsom om at loader, eller har et design, som ikke passer til mobilen, så er vi hurtigt videre. Derfor er en onepager særdeles mobilvenlig. Du skal nemlig bare scrolle ned over siden for at opleve al dens indhold.

En onepager er ikke en halv hjemmeside

SEO

Når vi laver onepagers, får du basic SEO med i prisen. Så er vi sikre på, at du er synlig online fra start. Du skal være opmærksom på, at vokser dit SEO-behov, så er det nødvendigt, at de hjemmeside vokser med.

Google

Vi tilføjer sitemaps til Google Search Console og Bing. Derudover tilføjer vi Google My Business til din virksomhed, og laver opsætning af Google Analytics.

A hva’ for noget

Alle begreberne dækker blot over, at vi synliggøre din virksomhed i “gadebilledet”. Ligger din butik i gågaden med stor glasfacade og en flot udstilling i vinduerne? Eller ligger den i en baggård i udkanten af en by med skodder for vinduerne? Hvis du vil have den flotte glasfacade på gågaden, så kræver det en målrettet indsats, og wayfab hjælper dig gerne.

Er en onepager noget for mig?

Hos wayfab anbefaler vi altid det, vi finder mest fordelagtigt for kunden.

Vi arbejder gennemsigtigt, og hvis vi vurderer, at en onepager på nuværende tidspunkt er det rette for dig og din virksomhed, er det, det vi anbefaler. Og så hjælper vi dig selvfølgelig hele vejen i mål.

Hvis du på sigt skulle få brug for at udvide, så tager vi en snak og finder den bedste løsning.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide mere.

Læs vores artikel: “Derfor er en OnePager nok

Onepager - Lomholt Woodwork – wayfab

Det siger vores kunder om os

wayfab Sticker 2 1

Kæmpe tak til det knalddygtige team hos wayfab, som har omsat vores tanker og idéer til grafisk web-lækkerhed. Fornøjelsen har virkelig været på vores side.

– Stina & Simon, MuteDesign.dk

Ultra-dygtige folk med lang og bred erfaring og en ærlighed og venlighed, som sjældent opleves i den branche.

– Camilla Marcinkowski, CamaMind.dk

Forløbet har fra start til slut været præget af stor professionalisme og menneskelig indleven. Wayfab har været en tilgængelig og fleksibel samarbejdspartner. Jeg anbefaler dem på det varmeste.

– Anna Margrethe Nebel, Institut for Professionelle Samtaler
“wayfab = way the best”
Talentfulde ladies, med ‘lårt på styret’. Her tænkes der sq ud af boxen!

– Zeenta Krogh Jonsson, b:fit by Zeenta

Priser på onepager fra…

Vi giver dig en pris helt uden binding, men med masser af gennemsigtighed.

Det er vigtigt for os, at du ved hvad du betaler for. Derfor har du også altid mulighed for at tilkøbe en vedligeholdelses- og supportaftale.
Vores priser starter fra 6.998 ,-

onepager cc mind wayfab
wayfab - Reklame Bureau - Aarhus

Få et uforpligtende tilbud på en Onepager