fbpx

we make fab

onepagers

Det er ikke alle, der i første ombæring har brug for en klassisk og kompleks hjemmeside, men derimod har større gavn af det, som nogle kalder et “online visitkort” – en onepager.

Læs med her og find ud af, om en onepager er vejen frem for dig.

Kom hurtigt i gang

Det kan ikke fornægtes, at vi befinder os i en tid, hvor markedsføring, handel og kommunikation udspilles online – internettet er simpelthen en helt central arena, når du skal interagere med nuværende eller kommende kunder eller klienter. Er du eller din forretning til stede online lige nu? Hvis ikke, så bare rolig – vi hjælper dig i gang.

Fordele ved en onepager

wayfabs sort hjerte
Hurtig

Du har fået en god idé, og nu skal den ud at leve. I stedet for at bruge oceaner af tid på at gennemtænke og opbygge en stor hjemmeside, kan du hurtigere – og billigere – starte ud med en onepager.

På den måde får du mulighed for at teste din idé af, få feedback på indholdet samt begynde at sælge din ydelse/koncept hurtigere i processen.

wayfabs sort hjerte
Overskuelig

Vi har mindre tid end nogensinde til at fange brugerens interesse. Med en onepager kan du kort og præcist kommunikere dit budskab på en overskuelig og attraktiv måde, uden at man behøver klikke rundt på fem forskellige sider.

Det kan i samme omgang også være ulempen ved en onepager. Hvis du har meget indhold og meget forskelligt indhold, så er det ikke nødvendigvis løsningen for dig.

wayfabs sort hjerte
Mobilvenlig

Med diverse sociale medier er vi efterhånden verdensmestre i at scrolle. Og scrolle og scrolle.

Derfor er en onepager særdeles mobilvendig – man skal nemlig bare scrolle ned over sidens indhold helt uden at bekymre sig om, hvilke informationer man kunne gå glip af, hvis der var mange andre sider at tygge sig igennem. 

Hvad er en onepager?

En onepager er en hjemmeside på kun én side, og denne ene side giver de besøgende nogle helt basale oplysninger om din virksomhed.

Se et eksempel på en onepager fra wayfab her.

Teksten på hjemmesiden er kort og knivskarp, og byder ikke på en længere redegørelse for dine produkter eller ydelser – det er simpelt, præcist og overskueligt, men stadig fyldestgørende.

Mange mennesker bruger i dag deres smartphones, når de surfer på nettet, og en onepager er i den optik ekstremt brugervenlig. Med en onepager synliggør du dig selv for kunden, der nu vil være bevidst om din virksomhed som en spiller på markedet.

Vi opbygger hjemmesider i WordPress, hvilket betyder, at det er let at bygge videre og tilføje flere sider, når det bliver relevant.

“Vi laver ikke halve hjemmesider”

SEO

Når vi laver onepagers hos wayfab får du basic SEO med i prisen. Du skal være opmærksom på, at vokser dit SEO-behov, er det nødvendigt, at din hjemmeside også vokser.

Google

Desuden tilføjer vi sitemaps til Google Search Console og Bing. Vi tilføjer Google My Business til din forretning, og vi laver en opsætning af Google Analytics.

A hva’ for noget?

Alle de begreber dækker blot over, at vi synliggør din forretning i “gadebilledet”. Det er forskellen på om din “butik” ligger i en gårdhave i udkanten af en landsby med skodder for vinduerne, eller om den ligger i en gågade i en købstad med smukke udstillingsvinduer. Vil du ligge på strøget i hovedstaden med gulv-til-loft glasvinduer, kræver det en større indsats.

OnePager website - wayfab - Forenede Boligejere
laegerne onepager
redesign af falby
StepUp
Webdesign - Hjemmeside design - MuteDesign

let’s make your

fab onepager

At hjemmesiden kun er på én side har naturligvis også en betydning for prisen, da den selvsagt ikke er lige så tidskrævende at opbygge som den klassiske hjemmeside. Vi bygger dog ikke hjemmesider uden elruder og sædevarme.

Hos wayfab anbefaler vi altid det, vi finder mest fordelagtig for kunden – vi arbejder gennemsigtigt, og hvis vi vurderer, at en onepager for nuværende er den rette model for dig og din virksomhed, vil vi pege på denne løsning. Dermed ikke sagt, at vi ikke vil anbefale en hjemmeside på sigt, da det – som nævnt ovenfor – er nødvendigt at være til stede på nettet, hvis du vil være konkurrencedygtig.

Du er altid mere end velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide mere.

Priser fra 6.998,-

Webdesign - Hjemmeside design - Cama Mind
wayfab - Reklame Bureau - Aarhus

Bliv fab online med wayfab

Få et uforpligtende tilbud på en onepager

DA EN FR DE ES
error: Content is protected !!