Derfor er en onepager nok for dig og din virksomhed

Derfor er en OnePager nok – wayfab Aarhus

Klar, parat, kom online i en fart. Med en OnePager kommer du hurtigt ud over stepperne og bliver synlig online. Slut med at gå glip af potentielle kunder og indtjening, fordi du ikke “eksisterer” på det store internet.


[read_meter]


Hvad er en onepager?

Helt grundlæggende er en onepager en hjemmeside på én side. Denne ene side kan dine besøgende scrolle igennem, og dermed få al den nødvendige information om din virksomhed. Det kan lade sig gøre, fordi teksten på hjemmesiden skal være kort og knivskarp. Her er alle lange beskrivelser og fyldord skåret fra. Det betyder dog ikke, at dine besøgende mangler vigtig information, for det vigtigste er selvfølgelig taget med. Der er fokus på at fange de besøgendes interesse og skabe stærke call-to-actions, så potentielle kunder og samarbejdspartnere kontakter dig, hvis de vil vide endnu mere.

En onepager er altså en hjemmeside på én side, der er simpel, præcis og overskuelig – men stadig fyldestgørende.


Synlig online

Vi kan ikke lukke øjnene for, at vi lever i en tid, hvor online synlighed aldrig har været vigtigere. Ønsker du, at din virksomhed skal opnå dens fulde potentiale, så skal du have en platform online, som potentielle kunder, nuværende kunder, samarbejdspartnere og lignende kan besøge. Det kan en onepager hjælpe dig med.

Med en onepager har du et sted, som du kan lede hen til fra eksempelvis dine sociale medier. Skriver du et LinkedIn indlæg eller laver en Instagram story, og skal dine følgere kunne læse mere, så har du brug for en platform til den information.

Det samme er gældende, hvis du skaber awareness omkring din virksomhed. Når potentielle kunder leder efter dig online, kan de kun finde dig, hvis du har en hjemmeside. Du behøver dog ikke en stor hjemmeside for at blive fundet, blot et sted hvor de potentielle kunder kan læse mere om din virksomhed og kontakte dig, hvis du har fanget deres interesse.


Et godt match til mobilen

Vi er konstant på farten og hele tiden med mobilen i hånden. Vi scroller gennem sociale medier og surfer på internettet, når vi søger svar. Hvor kan jeg købe bananer på tilbud? Hvornår lukker kiosken? Hvordan får jeg den bedste onepager?

En onepager fungerer supergodt til vores vaner og brug af mobilen. Den er nemlig ekstremt brugervenlig, fordi dine besøgende kun skal scrolle gennem én side. Det er altså nemt at overskue, når de sidder i toget med deres mobil i hånden. Her er der ikke små knapper, du skal ramme, eller flere menuer der skal klikkes igennem.

Med en onepager synliggører du dig for potentielle og nuværende kunder, der vil blive gjort opmærksom på, at du eksisterer som en spiller på markedet.


Men hvorfor er en onepager nok?

Fordi nogle slet ikke har behov for en fuldt udviklet hjemmeside, kan en onepager være nok. Hvis du ikke har mange, forskellige ydelser, et kompliceret produkt eller et behov for at dele store mængder information med dine kunder, hvad skal du så bruger en masse undersider til? Hvis du ved, hvad du vil kommunikere, og det kan gøres på en skarp måde, så kan en onepager faktisk være en bedre løsning end en fuldt udviklet hjemmeside, fordi den er mere overskuelig for de besøgende.

Du behøver heller ikke gå på kompromis med kvaliteten, bare fordi din hjemmeside “kun” har én side. Den har stadig et webdesign, der passer til din visuelle identitet. Den kan søgemaskineoptimeres, så du kan findes online. Og du kan implementere CTA’er (call-to-action), så det er nemt for dine besøgende at komme i kontakt med dig.


Vi synes altså, at en onepager er ret genial. Har du brug for hjælp til at komme i gang? Så kontakt os på 6026 1830 eller via kontaktformularen nedenfor.

Susanne Bertelsen – wayfab

Udfyld kontaktformularen eller giv Susanne et kald på
6026 1830

Flere artikler