Tekstforfatning

Gør det, du er bedst til – så tager vi os af teksterne!

Hos wayfab har vi flere års erfaring med tekstforfatning, og er altid skarpe i vores formuleringer.

Vi hjælper dig med at få styr på alt fra grammatikken til tekstens opbygning. Så gør det, du er bedst til, så tager vi os af dine tekster.

Skab vækst med skarp tekstforfatning.

Ligesom at en tømrer ikke giver sig i kast med at trække strøm og lave elinstallationer i et hus, så behøver du heller ikke være tekstforfatter og bryde din hjerne med at skrive lækre, tryllebindende tekster. Tømreren hyrer en elektriker til at ordne alt det med strøm, fordi det ikke er vedkommendes spidskompetence.

Se os som din elektriker. Du kan trygt overlade opgaver med tekstforfatning til os, og samtidig have det fulde overblik. Vi sørger for at have en dialog med dig gennem hele processen, så vi er sikre på, at du bliver 100% tilfreds med slutresultatet.

Lad os tage os af teksterne, så du kan koncentrere dig om det, som du og din virksomhed er bedst til.

wayfab Sticker 2

Hvad kan wayfab hjælpe med af tekstforfatning?

wayfab Sticker 14 1
Hjemmesidetekster

Veludformede, informative og relevante hjemmesidetekster hjælper med at formidle din virksomheds budskab, værdier og produkter/ydelser på en engagerende og letforståelig måde. Vigtigheden her ligger i at udvælge, hvad der er vigtigt i fortællingen om din virksomhed, og hvordan den så fortælles på bedste vis. Det kan være gennem udarbejdelsen af kernefortælling og den kommunikative identitet.

wayfab Sticker 1 1
Fortæl den rigtige Storytelling

Storytelling er praksis det tekstlige maleri, der skal males af din virksomhed. Med andre ord betyder det de valg, der tages i formidlingen af virksomhedens budskaber og værdier på en meningsfuld og engagerende måde. Det indebærer at skabe sammenhængende fortællinger, der har til formål at give følelsesmæssige og personlige forbindelser med kunder.

wayfab Sticker 7 1
Mis aldrig et komma

Med grundig korrekturlæsning, så dine tekster er fejlfrie og letlæselige, vil din virksomhed fremstå mere professionel og troværdig. Det er ikke alles kop te eller spidskompetence, men det er heldigvis wayfabs. Vi sørger for, at teksterne spiller maks med de helt rigtige udtryk, kommaer og nutids-r – så kan du trygt koncentrere dig, om det du er allerbedst til.

wayfab Sticker 2
Udnyt sociale medier

Når der skal skrives tekster til sociale medier, er det vigtigt at have en forståelse for, hvilken platform og målgruppe, teksten er til. Det handler om at ‘snakke samme sprog’ som dem, du gerne vil henvende dig til for at skabe indhold, som appellerer til dem. Hvis dine kunder er elektrikere, nytter det ikke noget at skrive dine tekster, som var de jurister.

wayfab Sticker 8
Brug din blog og skab gratis SEO

Blogindlæg er vigtige af flere grunde. Først og fremmest fungerer de som effektiv måde at forbedre hjemmesidens SEO og øge synligheden. De tiltrækker også organisk trafik og giver mulighed for at dele værdifuldt indhold, ekspertise eller et indblik i forretningen og medarbejderne. Blogindlæg hjælper til at skabe tillid til dine nuværende og potentielle kunder og kan være med til at skille dig ud fra mængden.

wayfab Sticker 6
 Nyhedsbreve – ja tak!

For at lave gode nyhedsbreve skal man først og fremmest have klart definerede mål og en målgruppe. Brug en indbydende og personlig tone, samt hold teksten kort og præcis. Nyhedsbreve kan have flere funktioner, som at indeholde nyeste tilbud, informationer om virksomheden eller virke fællesskabende med tips og tricks – eller en god blanding af det hele, men vigtigt er det at have et budskab for sine nyhedsbreve.

Læs om vores andre ydelser

wayfab hjerte computer

Hosting

Sikker hosting/webhotel der  altid er er "oppe".
Vi sørger for at hjemmesiden / shoppen altid virker.
SSL certifikat
Daglig backup

Læs mere»

wayfab Sticker 14

SEO

Kom øverst i Google søgningerne.
Fuld gennemsigtighed om mål og resultater.
Halvårlig søgeordsanalyse
Intern linkbuilding

Læs mere»

wayfab Sticker 3

Google Ads

Betal for at ligge øverst på Google.
Vedligeholdelse
Keywords og budgivning
Månedlig rapportering
Løbende sparring

Læs mere»

wayfab Sticker 5

Klippekort

Få lynhurtig hjælp af vores rare specialister.

Betal kun pr. kvarter

Læs mere»

tekstforfatning bregne service wayfab
tekstforfatning hebro wayfab
tekstforfatning snowa wayfab
wayfab - Hjemmeside Design - Reklame Bureau - Aarhus

Tekstforfatning på klippekort eller tilbud?

Ingen er ens, og ingen har brug for den samme løsning. Derfor har vi forskellige muligheder for at hjælpe dig med din tekstforfatning. Så vi finder en løsning, der passer til netop dit behov for tekstforfatning.

Hos wayfab kan du købe et klippekort med mulighed for at få hjælp helt ned til 15 minutter ad gangen. Klippekortet giver dig en fleksibel mulighed for at tilpasse wayfabs kompetencer til lige præcis din opgave. Du kan læse meget mere om vores klippekort her.

Er du mere til et specifikt tilbud på tekstforfatning, så du har et overblik og en fast aftale fra start? Så klarer vi også det. Giv os et kald på 6026 1830, eller kontakt os via kontaktformularen på siden her.

wayfab-kundecase-digital-markedsføring-humanum
wayfab - Reklame Bureau - Aarhus

Få et uforpligtende tilbud på tekstforfatning

Kontakt wayfab i dag

 

Navn

Email

Tlf.

Besked