Bliv klar til forårets tilskudspuljer

forårets tilskudspuljer

Er du klar til at SMV:Digitals tilskudspuljer for foråret åbner? Eller skal wayfab hjælpe dig? Når forårets tilskudspuljer åbner, skal du have din ansøgning klar. Det betyder, at du skal være klar over, hvad du søger tilskud til, og hvad dine vækstambitioner er. wayfab hjælper dig gerne med at få et overblik og planlægge dit forløb, så du får mest muligt ud af det.


[read_meter]


Tænker du, hvad snakker de om? Hvad er SMV:Digital, digital vækst og forårets tilskudspuljer? Så kan du læse mere i vores blogindlæg SMV:Digital – Få tilskud til digital vækst eller på vores hjemmeside, hvor vi forklarer, hvordan vi hjælper dig med at blive klar til at sende din ansøgning og efterfølgende at tilrettelægge dit SMV:Digital forløb.


Forårets puljer er først til mølle

Som med alle andre tilskudspuljer fra SMV:Digital uddeles de efter først til mølle princippet. Det er altså ikke ligesom i folkeskolen eller gymnasiet, hvor du kunne vente med at aflevere til to minutter i deadline. Nej, vil du have del i forårets tilskudspuljer, så skal du have din ansøgning klar til puljernes åbning. If you snooze, you lose.

Du kan tilmelde dig notifikationer om åbningsdatoerne på SMV:Digitals hjemmeside.

Og så er det altid klogt at være i god tid. Så bliver din ansøgning bedre, du har bedre styr på din strategi, du ved hvilke ambitioner, du har, og hvilke vækstmål du ønsker at nå.


wayfab hjælper med at tilrettelægge dit forløb

Når du skal søge om forårets tilskudspuljer, kræver det, at du lægger nogle timer i processen. Vi hjælper dig gerne med at danne et overblik, tilrettelægge processen og formulere dine målsætninger, så du får mest muligt ud af dit tilskud og din tid. Når du har en strategi og en plan, har du også det bedste udgangspunkt for den ansøgning, du skal have skrevet.

SMV:Digital har lavet en ansøgningsguide, hvor du også kan finde skabelonen til forberedelse af ansøgningen til netop dit projekt.

Har du allerede klaret ansøgning, og er på udkig efter en rådgiver? Så er vi også godkendte SMV:Digital rådgivere.

Vi kan altså hjælpe dig hele vejen, bare du rækker ud til os i god tid, så vi sammen kan være klar til, at forårets tilskudspuljer åbner.


Hvorfor skal jeg søge forårets tilskudspuljer?

Med et tilskud fra SMV:Digital har du mulighed for at nå dine digitale vækstambitioner. Du kan styrke din tilstedeværelse online og eksempelvis øge dit salg eller blive mere synlig. Du får muligheden for at klæde din virksomhed på til fremtiden i den digitale tidsalder, vi lever i.

Vælger du at søge en pulje indenfor vores kompetenceområder, så kan vi blandt andet rådgive og hjælpe med:

 • Ny hjemmeside
 • Opsætning eller udvikling af webshop
 • Søgemaskineoptimering / SEO
 • Kanalstrategi for din markedsføring
 • Digital markedsføring og annoncering
 • Andet der hører under digitalisering og e-handel

Hvem kan søge forårets tilskudspuljer?

SMV:Digital har altid en række krav til ansøgerne. Det er selvfølgelig for at sikre, at dem der får tilskuddene, også er dem, der har brug for dem, og får noget ud af dem.

Kan du krydse følgende punkter af for din virksomhed? Så er du allerede godt på vej.

 • Dansk CVR-nummer.
 • Mellem 3 og 249 fuldtidsmedarbejdere i det senest afsluttet regnskabsår.
 • Omsætning på minimum 2 mio. kr. i det senest afsluttet regnskabsår.
 • Omsætning der ikke oversteg 50 mio. euro, og/eller balance der ikke oversteg 43 mio. euro i senest afsluttet regnskabsår.
 • En idé til et projekt der bidrager til at gøre dine vækstambitioner til virkelighed.
 • Ikke modtaget de minimis-støtte på over 1,5 mio. kr. i dette og de to foregående år.
 • Projektet har digital og teknologisk nyhedsværdi for din virksomhed.
 • Ressourcer til at gennemføre projektet.

Kan du opfylde kravene? Og lyder et tilskud til digital vækst interessant? Så giv os et kald på 6026 1830 eller kontakt os via formularen neden for.

Susanne Bertelsen – wayfab

Udfyld kontaktformularen eller giv Susanne et kald på
6026 1830

Flere artikler