Har du prøvet digital markedsføring på klippekort?

digital markedsføring

Hos wayfab kan du få hjælp til diverse opgaver og benytte alle vores kompetencerne med et klippekort. Det giver dig mulighed for at få en løsning tilpasset lige præcis din virksomhed.

[read_meter]


Starten på et velfungerende samarbejde om digital markedsføring

Anne-Dorthe Bertelsen er stifter og ejer af humanum. Hun kom til wayfab tilbage i april måned med ønsket om at synliggøre sin uddannelsesvirksomhed gennem digital markedsføring. Anne-Dorthe Bertelsen fik anbefalet wayfab som samarbejdspartner fra en bekendt.

Det hele startede med indledende møder. Anne-Dorthe Bertelsen fortæller: “[…] det blev tydeligt, at den faglighed og den indlevelse i hvilken virksomhed jeg har, den får jeg hos wayfab”.


Vi har siden april hjulpet humanum med digital markedsføring, herunder opgaver som:

  • Designskabelon til nyhedsbrev
  • Nyt velkomstflow (automation) til nyhedsbrev
  • Grafiske modeller, tidslinjer m.m. til hjemmeside
  • Tekstforfatning blandt andet ifm. nyhedsbreve
  • Udarbejdelse af strategi samt rådgivning ifm. nyhedsbreve, email-markedsføring og sociale medier.

wayfabs klippekortsordning

Anne-Dorthe Bertelsen har fået hjælp og sparring til humanums behov via wayfabs klippekortsordning. Til det uddyber hun:

“Jeg valgte klippekortsordningen hos wayfab, da jeg netop herved kan gøre brug af de forskellige kompetencer som medarbejderne i wayfab har. Klippekortordningen er en virkelig god løsning, når du begynder at kigge ind i din virksomhed, i din markedsføringsstrategi, på din hjemmeside etc. Det er det netop fordi, det du har brug for, aftaler du løbende med wayfab, således at dine behov for hjælp og sparring bliver tilpasset undervejs i processen.”

Anne-Dorthe Bertelsen afslutter: “Ligesom jeg selv blev anbefalet wayfab, vil jeg meget gerne give mine bedste anbefalinger videre.”

Sideløbende har wayfab også hjulpet humanum med kampagner og annoncering på sociale medier uden for klippekortet. Det har resulteret i 100+ nye tilmeldinger til humanums nyhedsbrev og nye elever på uddannelsen.


En samarbejde der fortsætter i fremtiden

Vi er glade for Anne-Dorthe Bertelsens ord, der varmer vores wayfab hjerter. Vi fortsætter selvfølgelig samarbejdet for fulde gardiner med alt inden for digital markedsføring; hjemmeside, sociale medier og selvfølgelig diverse småopgaver via klippekortet. Det kan kun blive endnu bedre!

Susanne Bertelsen – wayfab

Udfyld kontaktformularen eller giv Susanne et kald på
6026 1830

Flere artikler