Hosting

Hos wayfab kan du samle det hele under et tag

Hvad er hosting, spørger du måske? Det er den server (forestil dig et hotel), som din hjemmeside bor på. wayfab fungerer som vicevært på din hjemmeside, når vi tilbyder hosting.

wayfab hjælper dig fra start til slut

Køber du ind på hosting af din hjemmeside hos wayfab, så agerer vi “vicevært” på din hjemmeside.

Vi er helt konkret inde i backend af din hjemmeside hver 14. dag for at sikre os, at det hele spiller som det skal. Det bagvedliggende maskinrum af plug-ins bliver opdateret, og vi tjekker, at det yder optimalt. Med andre ord kan du læne dig tilbage velvidende om, at nogen støver af på din hjemmeside.
Opstår der større ombygninger som revner i et vandrør eller rådne gulvbrædder, er dette ikke en del af hosting, men hvis større problemer opstår, sørger vi for at tage kontakt til dig, så du ved, hvad der skal foretages.

wayfab arbejder gennemsigtigt og sørger altid for at have tid og pris aftalt på forhånd, både så vi er gennemsigtige med, hvad du får for dine penge hos os, men så du heller ikke modtager uventede regninger.

wayfab Sticker 9

Kan jeg selv stå for hosting?

Det korte svar: Ja, det kan du godt.

Det kan virke som en overskuelig opgave, men vi oplever alligevel, at planen ofte glipper for vores kunder, når man vælger selv at ville stå for den opgave. Vores erfaring er derfor, at det er fordel at købe hosting og opdateringer hos os, netop fordi vi har opgaven fast i kalenderen og hjemmeside-motoren kører bedst, når den ofte bliver smurt.

Det er dog ikke et krav fra vores side. Vi laver gerne en ny https://www.wayfab.dk/derfor-er-en-onepager-nok/ hjemmeside eller et redesign af din nuværende hjemmeside uden at røre ved andet. Det er helt og aldeles op til dig!

Det er også vigtigt at vide, at du ved hosting hos wayfab ikke bliver bundet af lange kontrakter eller bindingsperioder. Du kan vælge at betale hvert kvartal eller for et år af gangen – du er altså maksimalt bundet af 3 måneder ad gangen. Vi behøver ikke være gift i længere tid, end du har lyst til – så lad os hellere skilles som venner!

Team wayfab

Det siger vores kunder om os

Hosting - webhotel - vedligehold af hjemmeside - domæne - wayfab

Ultra-dygtige folk med lang og bred erfaring og en ærlighed og venlighed, som sjældent opleves i den branche.

– Camilla Marcinkowski, CamaMind.dk
Kæmpe tak til det knalddygtige team hos wayfab, som har omsat vores tanker og idéer til grafisk web-lækkerhed. Fornøjelsen har virkelig været på vores side.

– Stina & Simon, MuteDesign.dk

Forløbet har fra start til slut været præget af stor professionalisme og menneskelig indleven. Wayfab har været en tilgængelig og fleksibel samarbejdspartner. Jeg anbefaler dem på det varmeste.

– Anna Margrethe Nebel, Institut for Professionelle Samtaler
“wayfab = way the best”
Talentfulde ladies, med ‘lårt på styret’. Her tænkes der sq ud af boxen!

– Zeenta Krogh Jonsson, b:fit by Zeenta
Hjemmesider – kontakt wayfab

Få support via klippekort hos wayfab

Kontakt os og lad os få en snak om, det er noget for dig.